Widok
Najcudowniejsze miejsce w 3mieście !!!
Wchodzę a tam piękne wnętrze , później uśmiechnięty i miły personel to się bardzo chwali . Włosy oddałam w ręce Pana Adriana co mi się podobało bardzo nie zaczął wizyty od pytania "co robimy" tylko od razu przeszedł do konkretnych propozycji , świetnie przepowiedział co będzie do mojej twarzy pasować a co nie !! Dzięki Panu Adrianowi mam najcudowniejszy kolor na świecie !! Polecam wszystkim to cudowne miejsce no i oczywiście Pana Adriana
Moja ocena
Instytut L'ORÉAL I KÉRASTASE
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
A ja nie cierpie, kiedy wlasnie fryzjer wyskakuje z propopozycjami pierwszy. To przeciez ja przychodze do fryzjera po to "COS" i wiem, czego chce.
Jak tylko slysze: a ja bym pani zaproponowal/a to wychodze i mowie, ze wlasnie mi sie odechcialo. Nie lubie ludzi, ktorzy chca cos narzucic....W momencie, kiedy chce porady to pytam, co zaproponowalaby ta druga strona. No ale coz, wszyscy jestesmy rozni
(na cale zreszta szczescie!)
Jak tylko slysze: a ja bym pani zaproponowal/a to wychodze i mowie, ze wlasnie mi sie odechcialo. Nie lubie ludzi, ktorzy chca cos narzucic....W momencie, kiedy chce porady to pytam, co zaproponowalaby ta druga strona. No ale coz, wszyscy jestesmy rozni
(na cale zreszta szczescie!)