Widok

Najgorsza pizza jaką jadłem

Po pierwsze, już przy zamawianiu miałem negatywne odczucia, Pan przyjmujący może nie był opryskliwy, ale mega niesympatyczny. Pizza to porażka. Ja już nie wymagam, żeby ona smakowała jak w Neapolu, ew. jak pizza włoska, ale to coś co dostałem wyglądało jak pizza mrożona z dodatkowymi składnikami. Poza tym zakalec, niedopieczona (a ciasto średnie, na grubym sobie nie wyobrażam), najgorszy ser (pewnie coś z promocji za 13,99zl za kg, ja już nie wymagam super mozzarelli, ale...). Zgadzam się tez z opinia powyżej, wygląda na to ze pizze są mniejsze niż powinny. Duża to na pewno nie jest 30cm. Jadłem już prawdziwe 30cm nie raz i wiem, że nie zmieściłyby się całe na klasycznym dużym talerzu.
Moja ocena
obsługa: 2

jakość potraw: 2

czas realizacji: 4

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok, zdecydowałem się zaryzykować i zamówić tu pizze jeszcze raz, nawet 2 i 3... Może nie jest to typowo włoska pizza, ale przyznaje że jednak nie jest taka zła ;-) Jedyny minus to może rozmiar, który jest zawsze odrobinę zaniżony, ale tak ogólnie jest ok. Wybór cienkiego ciasta gwarantuje dobre wypieczenie pizzy ;-) składników raczej nie brakuje, spoko w sumie ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry