Widok
Najłatwiej jest narzekać
Moje Mondeo to auto już nie najmłodsze, i to ze sporm przebiegiem, tym bardziej ceny niektórych części przerażają (7000 skrzynia biegów, gdzie auto jest warte 8100). Ale przecież to nie Pan Leszek dyktuje ceny - jak ktoś ma wątpliwości, to zapraszam do kontaktu z ASO lub sklepami z częściami Forda (np. na ul Hallera w Gdańsku - polecam) - a okaże się, ile te części kosztują. Jak do tej pory naprawiałem skrzynię biegów po awarii, hamulce, wymieniony w poprzednich komentarzach stabilizator, kilka innych drobnych elementów. W każdym przypadku naprawiana/wymieniana część działała bez zarzutu - nawet polecone przez Lewandowskiego wycieraczki są super :)
A to, że warsztatowiec wstrzymuje się z diagnozą, i uprawia swego rodzaju czarnowidztwo - cóż, widocznie miał już kilku takich "klientów", którzy potem zarzucali mu naciąganie i oszustwo (miało być 500, a wyszło 1000 - oszust!) - i wcale się nie dziwię takiemu postępowaniu. Ja wolę usłyszeć, że naprawa będzie kosztować 1000 zł, a ew. zapłacić mniej, niż odwrotnie.
A to, że warsztatowiec wstrzymuje się z diagnozą, i uprawia swego rodzaju czarnowidztwo - cóż, widocznie miał już kilku takich "klientów", którzy potem zarzucali mu naciąganie i oszustwo (miało być 500, a wyszło 1000 - oszust!) - i wcale się nie dziwię takiemu postępowaniu. Ja wolę usłyszeć, że naprawa będzie kosztować 1000 zł, a ew. zapłacić mniej, niż odwrotnie.
Moja ocena
Fort-Auto
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 3
asortyment: 5
jakość usług: 5
terminowość: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.7
* maksymalna ocena 6