Widok

Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku!!!

Właśnie zaliczyliśmy I rok reklamy i jesteśmy baaardzo zadowoleni! Przedmioty są ciekawe i adekwatne do kierunku, mamy doskonałe wyposażenie, a kadra jest po prostu przemiła!! Pomagają w każdej sytuacji, zawsze można się dogadać i pożartować :o) Ogólnie w szkole panuje fajna, rodzinna atmosfera, organizują nam wyjazdy, wypady do kina, na basen. Gdy znajomi opowiadają nam co się dzieje w innych szkołach to chwytamy się za głowę i mówimy CHODŹCIE DO AKADEMII!!! Serdecznie pozdrawiamy cała kadrę! Trzymajcie tak dalej!!!
Moja ocena
Akademia Pomorskie Centrum Edukacyjne kategoria: Szkoły policealne
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu:

Pani Dyrektor oraz cała Kadra
dziękuja Kasieńce i Krzysiowi za umieszczenie tak pochlebnej opinii i
życzą udanych wakacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
No cóż, ja chodzę do innej szkoły i też sobie chwalę. Nie wypisuję na jej temat takich peanów wielbiących, ale jak można coś polecić, to ja polecam Progres. Fajni ludzie, fajna atmosfera. Teraz już jestem po szkole i po studiach, ale kto wie może kiedyś jeszcze wrócę na jakiś kierunek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

KOLEJNE BZDURY!!!

kolejne bzdury i kłamstwa!!!
szczerze odradzam,
Traktują uczniów i słuchacy jak śmieci!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale gdzie? Bo chyba nie w progresie... Ja się tam czułam bardzo dobrze, nauczyciele super nas traktowali i przede wszystkim kierunki mają naprawdę fajne i duży wybór. Myślę, że każdy moze mieć swoje zdanie na temat jakiegoś miejsca do którego chodził.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie chodziłam jeszcze do żadnej szkoły policealnej, ale zamierzam. Stwierdziłam, że jest to dobry pomysł kiedy moja koleżanka znalazła pracę właśnie po skończeniu szkoły i otrzymaniu tytuły technika. Warto w siebie inwestować i chcieć się kształcić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grunt to bezinteresowna reklama progressu a szczególnie w komentarzach sasiedniej szkoły.
chodze do akakdemii jest świetnie - do progressu nie pójde bo im sie kierunki nie wiążą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przesadza Pani. Może Pani pisać do jakiej szkoły chodzi, a ja niby nie mogę tak???? Bez przesady. I nie życzę sobie oszczerstw pod moim adresem, kompletnie mnie Pani nie zna i nie wie czym się zajmuję. Trochę szacunku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grunt to smozadowolenie i brak krytycyzmu ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To juz głównie zależy od cech człowieka, szkoła jest jaka jest. Może materiały ze stronki studiowac.pl przydadzą się komus ??

Mi pomogły właśnie przy wyborze odpowiedniej szkoły ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry