Widok
Najlepsza ♥️
Z usług kancelarii p. Honoraty korzystam od 2013r. W tym czasie pomagała mi w kilku sprawach. Przy pierwszej z nich nie byłam w stanie od razu zapłacić kancelarii za jej prowadzenie, ale nie zostałam z tego powodu skreślona. Bardzo ludzkie podejście p. mecenas, empatia i przyjazne nastawienie połączone z ogromnym profesjonalizmem sprawia, że nie skorzystam już nigdy z usług innej kancelarii.
Prowadzenie spraw odbywa się na naprawdę wysokim poziomie, oponenci p. Honoraty w czasie rozpraw wypadali przy niej bardzo słabo. Zawsze przygotowana, zapoznana z dokumentami, świetnie kojarząca fakty. Przy niej w czasie batalii sądowych schodzi 90% stresu. Jestem osobą, która szybko się denerwuje, ale obecność p. Honoraty działała na mnie bardzo budująco i łatwiej mi było znieść trudy rozpraw. Nadmienię, że wszystkie moje sprawy prowadzone przez p. mecenas zakończyły się sukcesem. Gorąco polecam.
Prowadzenie spraw odbywa się na naprawdę wysokim poziomie, oponenci p. Honoraty w czasie rozpraw wypadali przy niej bardzo słabo. Zawsze przygotowana, zapoznana z dokumentami, świetnie kojarząca fakty. Przy niej w czasie batalii sądowych schodzi 90% stresu. Jestem osobą, która szybko się denerwuje, ale obecność p. Honoraty działała na mnie bardzo budująco i łatwiej mi było znieść trudy rozpraw. Nadmienię, że wszystkie moje sprawy prowadzone przez p. mecenas zakończyły się sukcesem. Gorąco polecam.
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6