Widok

Najlepsze !

Poświęciłam troche czasu na wybadanie przedszkoli zanim dokonałam wyboru które placówki wybieram. To przedszkole a konkretnie grupa KiDS dwujęzyczna wraz z kadrą (Pani Natalia i Pani Jola) + Pan Radek od języka angielskiego ktory jest z dziećmi 4 godziny dziennie zrobili na mnie ogromne wrażenie. Po tych ludziach widać ze kochają to co robią, maja super kontakt z dziećmi, są kreatywni - czasami aż za bardzo ;-) Dzieci mają dużo wyjsć, ciagle są jakies akcje. Panie angażują rownież rodziców w rożne akcje co ma pozytywny wpływ na relacje miedzy rodzicami.
Jak odbieram córkę to sama mam ochotę tam zostać.
Wiem ze moja opinia dla co niektórych moze brzmieć zbyt kolorowo ale ja naprawde nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do przedszkola które wybrałam tylko zaznaczam ze wypowiadam sie na temat grupy KiDS -nie wiem jak jest w innych grupach.
Zanim zdecydujecie na dane przedszkole poczytajcie opinie w internecie, popytajcie ludzi, sąsiadów, Znajomych i przede wszystkich odwiedźcie przedszkole, zobaczcie jacy sa nauczyciele, porozmawiajcie z dyrekcja,zobaczcie w jakich akcjach dzieci biorą udział , jakie maja zabawki ....
Nie wszystkie przedszkola na przymorzu cieszą sie dobrymi opiniam
Moja ocena
opieka: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 43

Jak też jestem zainteresowana tym przedszkolem tylko jak czytam różne opinie to trudno wyważyć które są wiarygodne.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry