Widok
Najlepsze z Romy - Teatr Roma z Warszawy
Opinie do spektaklu: Najlepsze z Romy - Teatr Roma z Warszawy.
Zespół Teatru Roma zaprezentuje koncert przygotowany specjalnie dla widzów Festiwalu Teatrów Muzycznych. W repertuarze największe przeboje Romy w wykonaniu gwiazd warszawskiego teatru.
Przejdź do spektaklu.
Zespół Teatru Roma zaprezentuje koncert przygotowany specjalnie dla widzów Festiwalu Teatrów Muzycznych. W repertuarze największe przeboje Romy w wykonaniu gwiazd warszawskiego teatru.
Przejdź do spektaklu.
Nie mogę się doczekać!
Mam nadzieję że było warto wydać na bilet 130 zł, i Roma nie zaprezentuje nam tego z czym jeździ po warszawskich centrach handlowych (po 2-3 piosenki z Kotów, Tańca Wampirów, Grease i Upiora...) a porządny spektakl podobny do koncertu na pięciolecie teatru. W końcu z Romą nigdy nic nie wiadomo. Mam też nadzieję że przyłożą się do fragmentów Tańca Wampirów, i nie wcisną tam Kuby Szydłowskiego, w końcu von Krolock na miejscu, tylko pelerynę mu przywieźć...
W sumie trudno żeby Dziedzic zaśpiewał z Malwiną, skoro już w Romie nie pracuje...
A szkoda, bo "Na orbicie serc" w jego wykonaniu do dla mnie absolutne "najlepsze z Romy"
Kępczński zdjął wprawdzie TW z afisza (co jest największym błędem jego życia) ale nie należałoby go skreślać... w końcu Upiór po polsku to jego dzieło... :)
A szkoda, bo "Na orbicie serc" w jego wykonaniu do dla mnie absolutne "najlepsze z Romy"
Kępczński zdjął wprawdzie TW z afisza (co jest największym błędem jego życia) ale nie należałoby go skreślać... w końcu Upiór po polsku to jego dzieło... :)