Widok

Najlepsze zabawki erotyczne

Cześć ! Czy są tutaj dziewczyny, które lubią seks? My bardzo lubimy i ciągle soboie dokupujemy różne afzodyzjaki oraz inne zabawki .Może polecimy sobie jakieś fajne urozmaicenia do życia intymnego?

Sama mogę polecić
Sex elixir - jest to tak zwana hiszpańska mucha. Zwiększa pożądanie
Libi spray - używamy go tam na dole i sprawia,że macie o wiele wieksze odczucia

Jeszcze niezły jest wibrator dla dwojga

Czego Wy używacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy ten libi spray nie jest trochę jak ten żel Durexa? Nie pamiętam już jak się nazywa ale jakiś czas temu reklamowali go w tv. My ostatnio z mężem w ramach odnowienia troche naszego życia intymnego testujemy różne zabawki .Odczuwałam trochę spadek formy i takie gadżety pozwalają go odnowić. Przetestowaliśmy trochę nowych bajerów i bardzo fajny jest produkt Libido Therapy. Jest to ziołowy suplement dla kobiet. Sprawia, że masz o wiele większe odczucia oraz bardziej CI się chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O tym libido therapy nie slyszałam. Czy można go używać razem z tabletkami antykoncepcyjnymi? Bo szukam obecnie jakiegoś ziołowego uzupełniacza. Gdzie to kupowałaś? W aptece?

Pewnie,ze możesz. Jest to ziołowy środek. Sa to raczej witaminy a nie leki tak więc spokojnie. NIe powinien Ci absolutnie zaszkodzić.Nie wiem czy jest w aptekach. Ja zamawiałam przez internet. Jest to dla mnie wygodniejsze.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Dobry szampon na łupież (48 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...

do góry