Widok
Najlepszy OSK w Gdańsku:)
Kilka lat temu ukończyłam kurs w innym ośrodku w Gdańsku i zaliczyłam kilka nieudanych prób zdania egzaminu praktycznego. Przerwa, która miała trwać kilka miesięcy przeciągnęła się do kilku lat.
W lipcu tego roku postanowiłam ponownie zdawać i z powodu tak długiej przerwy wykupić 20 godzin jazd dodatkowych i wybór padł na OSK Mini.
Był to najlepszy wybór z możliwych.
Jeździłam głównie z instruktorem Łukaszem, ale z powodu zbliżającego się egzaminu ostatnie dwa tygodnie jeździłam na zmianę z Łukaszem i Krzysztofem.
Obaj mają bardzo profesjonalne podejście, są sympatyczni i życzliwi oraz potrafią wyłapać każdy błąd dokładnie go omawiając.
Jazdy z nimi przebiegały w super atmosferze.
Dzięki nim przedwczoraj zdałam egzamin za pierwszym podejściem (po tak długiej przerwie).
Polecam OSK Mini wszystkich (a w szczególności instruktorów: Łukasza i Krzysztofa), którzy chcą zdobyć prawo jazdy i szukają kursu oraz tym którzy nie mogą zdać i szukają jazd dodatkowych.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze:)
W lipcu tego roku postanowiłam ponownie zdawać i z powodu tak długiej przerwy wykupić 20 godzin jazd dodatkowych i wybór padł na OSK Mini.
Był to najlepszy wybór z możliwych.
Jeździłam głównie z instruktorem Łukaszem, ale z powodu zbliżającego się egzaminu ostatnie dwa tygodnie jeździłam na zmianę z Łukaszem i Krzysztofem.
Obaj mają bardzo profesjonalne podejście, są sympatyczni i życzliwi oraz potrafią wyłapać każdy błąd dokładnie go omawiając.
Jazdy z nimi przebiegały w super atmosferze.
Dzięki nim przedwczoraj zdałam egzamin za pierwszym podejściem (po tak długiej przerwie).
Polecam OSK Mini wszystkich (a w szczególności instruktorów: Łukasza i Krzysztofa), którzy chcą zdobyć prawo jazdy i szukają kursu oraz tym którzy nie mogą zdać i szukają jazd dodatkowych.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze:)
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6