Widok

Najlepszy Weterynarz w Trójmieście

Mój Pupil trafił do Pani Ani z ostrymi wymiotami. Byłam w nocy u innego weterynarza, ale postawiono błędną diagnozę, co dla psa mogło się skończyć tragicznie. Reakcja Pani Ani była natychmiastowa - piesek został skierowany na badania. W trakcie wykonywania szeregu badań byłam w ciągłym kontakcie z Panią Weterynarz - urzekła mnie jej troska o czworonożnego pacjenta, nigdy nie spotkałam się z tym, żeby Weterynarz sam z siebie zadzwonił do właściciela i zapytał o stan pupila. Zostałam obsłużona z pełnym profesjonalizmem, a piesek wyszedł z gabinetu o własnych siłach. :) Pani Anna reprezentuje sobą wyższy poziom usług weterynaryjnych. Działa z pasją, opiera się na diagnostyce, a nie robi to, co się Jej "wydaje". To duża zaleta. :) Dodatkowo Centrum Nordica jest bardzo przyjaznym miejscem dla czworonożnych pacjentów. Ceny również nie odstraszają, są przystępne, "nie boli po kieszeni". :) Zdecydowanie POLECAM Centrum Nordica i lek. wet. Annę Włodarczyk! Lepszego Weterynarza w Trójmieście po prostu NIE MA! :)
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

podejście do zwierząt: -

pomoc merytoryczna: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie dziękujemy za tak ciepłe słowa! :) Stanowią dla nas naprawdę wielką motywację do dalszej pracy!
To ja dziękuję za uratowanie Przyjaciela. :) Jesteście świetni, nie zmieniajcie się!
do góry