Widok

Najlepszy fryzjer meski w trojmiscie

Witam. Czy ktos moze mi polecic najlepszego fryzjera meskiego na terenie trojmiasta? Mile widziany stylista :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania z krewetki. Mistrzyni. Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
przemek z belliago
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.degowski.pl/
image
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
j*******ty fryzjer hahahha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Ania z krewetki. Mistrzyni. Polecam" - jak mistrzyni, to zakładam, że koszt 1000zł za jeża? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Robert lub Gosia z Jacques Andre w Carrefour na Morenie 58/301-50-88
lub Ania z Galerii Bałtyckiej na 1 piętrze 58/346-00-08 Wykwalifikowani styliści męscy - mistrzowie. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
A można by prosić o stronę internetową tej Pani, ewentualnie nazwę salonu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.jandre.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tomek z alfy na Przymorzu z salonu Dorota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Salo Retro na Przymorzu ul. Bora Komorowskiego Pracują tam sympatyczne panie Ola i Małgosia obie są super profesjonalistki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepszy zakład męski to "Helena" na ul. Pilotów 3 na Gdańskiej Zaspie :D
Mój Mąż tam chodzi od ponad 20lat i nie wyobraża sobie by miał zmienić zakład :D a Męża siostrzeniec tam sobie irokeza robi :P Jest kilka Pań więc panowie w różnym wieku tam chodzą - zakład od 7.00 do 19.00 jest otwarty :D
A i wiele kobiet i dziewcząt tam chodzi na strzyżenie zauważyłam :D

A jeśli chodzi o "degowskiego" to powiem krótko "ch**, gn*j i męska szowinistyczna świnia"!!!!! to tyle w temacie (moja koleżanka była u niego na praktykach - jak widzę zakład tego gnojka, albo gdzieś jego nazwisko to mi się nóż w kieszeni otwiera:[ )
image image

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie polecam, myślałem że głowę stracę tak ręką włosy zgarniała a cena nie adekwatna do tego co zrobiła. Źle obcięła a dużo wzięła :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do hotelu Gdynia .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.salonmatrix.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co powiesz na zdobywce 3 miejsca na festiwalu "Puchar Bałtyku" fryzura autorska(męska)??Tylko 3 bo 2 zajął D.Degows..którego tata był w komsji sędziowskiej:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
http://www.jandre.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam panią Marzenę z Galerii Fryzur na Armii Krajowej 38 w centrum Gdyni, chodzę do niej czasem z mężem jak widzę, że już się zapuścił i zawsze świetnie wygląda, serdecznie polecam panią Marzenę!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pomimo tego, że jest bardzo sympatyczną kobietą to niestety jej umiejętności pozostawiają do życzenia. Wszystko zależy także kto co oczekuje i za jakie pieniądze bo za 20zł byłem nie jeden raz lepiej obcinany, no ale to tylko moje skromne zdanie
Ja nie polecam p.Marzeny bo dyskuruje tylko o swoich sprawach rodzinnych a przeciez nie to mnie interesuje u fryzjera.Farbe nakladala mi dwa razy i kolor byl zawsze inny od zamierzonego.Kwitowala ze jest kiepska fryzjerka.I jest.
witajcie klif do pana Tomasza wychował sie w szkole fryzjerskiej w Warszawie ciotka jego była nauczycielkom fryzjerstwa w zawoduwce jego klijenci to premier polski pan Buzek Miler i tp aktoży i tp warto polecam sorki dyzlekcja cusz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jam jest Bonzo .!!! I Bonzo i ja strzyge naj lepiej..
Polecam Studio Urody Ekspert w Sopocie, fryzjerka Monika. 604187887

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

do góry