Widok
Najlepszy instruktor.. hmm. to malo powiedziane
Długo zastanawialm sie jaki ośrodek szkolenia kierowcow wybarc bo tyle tych ofert do okola. Koleżanka poleciła mi Caruska której jestem za to bardzo wdzieczna. Mialm podwojne szczęście ponieważ i zajęcia z teorii i praktyki mialam z Mitchem. Uwazam ze lepiej nie mogło mi sie trafić. Teorie wykładał tak ciekawie ze jak by byl moim nauczycielem od matematyki miala bym same piątki. Potrafił zainteresować każdym tematem na zajęciach. Jazdy mogę opisać jednym słowem SUPER. Nauczył mnie wszystkiego Idąc na egzamin niczego sie nie bałam bo wiedzialm ze wszystko umiem. Ucząc sie pod okiem profesjonalisty nie mogło być inaczej. Zdałam za PIERWSZYM RAZEM.
> Chciałabym mu podzekowac ze mial dla mnie tyle cierpliwosci.
> Mitch Grundo najlepszy instruktor po słońcem w pełni profesjonalny.
> Chciałabym mu podzekowac ze mial dla mnie tyle cierpliwosci.
> Mitch Grundo najlepszy instruktor po słońcem w pełni profesjonalny.
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Pan Jacek Suszyński równieżą z CARUSKA... Po 5 latach znowu zdecydowałem sie podejść do egzaminu w PORDzie;) Dzieki Panu Jackowi i jego świetnym podejściu udalo mi sie od razu...;)
Naprawde wszystkim, ktorzy chca zdac naprawde szybko polecam wlasnie tego cierpliwego Pana;)
Pozdrawiam goraco i polecam!
Naprawde wszystkim, ktorzy chca zdac naprawde szybko polecam wlasnie tego cierpliwego Pana;)
Pozdrawiam goraco i polecam!