Witam serdecznie.Pragnę uzasadnić moją ocene ośrodka Jankar z Redy.Wystawiłem 6 bo więcej się nie da.Jest to chyba ewenement wśród ośrodków szkolenia który indywidualnie podchodzi do każdego kursanta.Uzasadnię to na swoim przypadku.Nigdy nie miałem styczności z motocyklem a bardzo chciałem poczynić pierwsze kroki aby zostać motocyklistą.Za namową mojego taty który podziela moją pasję do motocykli udałem się do ośrodka Jankar aby rozpocząć szkolenie.Po krótkiej rozmowie z właścicielem ośrodka panem Karolem Kreft wiedziałem że nie będzie łatwo ale to on bezpośrednio zajmie się moią nauką ponieważ nie mam doświadczenia a potrzebuje kogoś kto je mi przekaże.Tu strzał w 10tkę.Lekcje odbywały się w przyjacielskiej atmosferze.nie wyczuwałem dystansu pomiędzy instruktorem a uczniem i dzięki tej wyjątkowej atmosferze podeszłem do egzaminów pewny siebie.Ta pewność przerodziła się w sukces bo egzamin teoretyczny iak i praktyczny zdałem za pierwszym razem.Tym bardziej że motocykl podstawiony na egzaminy do PORD przez pana Karola to ten sam na którym się szkoliłem więc wynik mógł być tylko jeden-Pozytywny.Bardzo dziękuję panu Karolowi za trud jaki wkłada w swoich podopiecznych.Bardzo dziękuje