Widok

Najlepszy

Najlepszy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Najlepszy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszy

Najlepszy,to faktycznie film najlepszy z przesłaniem.

"naprawde "piszemy łacznie

:) film petarda :)

Spoko

Z opiniami się nie dyskutuje. Gierszał zagrał spoko, im dalej tym lepiej. Ciężko grać główną rolę z taką pakietą. Jakubika nawet nie komentuję. A mistrz jest jeden - Janusz Gajos.

Zobaczcie ten film

Jesteśmy świeżo po seansie - niewiele jest filmów, po których myśli się tak dużo, zaczyna sie szukać w sieci "jak to było naprawdę". Bardzo dobry film, świetna obsada, jest dramaturgia, są momenty puszczania pary w gwizdek kultowymi tekstami. W trakcie seansu płakałem - blisko mi było do głównego bohatera. Polecam do obejrzenia - warto.

Nie ten aktor

Historia poruszająca, ale Gierszał baaaardzo średni aktor. Z takiego samograja zrobił ledwo średnią rolę. Szczególnie na tle Gajosa, Kota, Cieleckiej, Kościukiewicza, Żmijewskiego, Jakubika ... Ładniutki ale nic poza tym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film świetny, I spotkanie mych dwu ulubionych aktorów Gierszala i Kościukiewicza.

Ale ja nie o tym ZGUBILAM DZIS (17.GRUDNIA)W KINIE ALFA HELIOS kołnież z futra,brązowy. Jesli ktoś znalazł prosze powiadomić kino (juz tam telefonowalam, nie został na sali). Dziękuję

Najlepszy

Najlepszy polski film od lat, jestem zachwycona, świetni aktorzy, znakomicie przedstawiona rzeczywistość tamtych lat i klimat, bezbłędne dialogi i no ci wspaniali działacze...
Można by tak wymieniać długo, ale niewątpliwie film wybitny, brawo!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam!!!!

Koniecznie należy zobaczyć...Gorąco polecam!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam!!!!

Koniecznie należy zobaczyć...Gorąco polecam wszystkim!!!

Polecam, dawno nie byłam na takim dobrym filmie. Jakub G cudowny!!

Polecam, bardzo dobry film.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...do poziomu Kota?no to marnie oceniona rola w takim razie.szczegolnie rola Klossa jest arcydziełem.buhaha...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Należy ten film obejrzeć i przeżyć!

Film doskonały, bardzo realistyczny, dodający nadziei, pokazujący ludzkie uczucia te dobre i te złe. Bardzo dobra gra aktorska, nie tylko głównego bohatera.
Naprawdę polecam, zwłaszcza młodzieży, ale tak naprawdę to wszystkim.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Genialny film

Film po prostu przerósł moje oczekiwania. Film na wysokim poziomie :-) polecam isc i obejrzeć. Z życia wzięte historie. :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

NAJLEPSZY

Bardzo dobry film, mocny i z dobrym przesłaniem. Aktorzy bardzo dobrze zagrali, polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doskonały film

Trzeba zobaczyć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film Roku

Najlepszy film ! Samo życie napisało scenariusz , niewiarygodne .Po prostu to trzeba obejrzeć
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hit

Niewiarygodna historia dobrze opowiedziana , dodatkowy plus za dobra obsadę bez pseudo gwiazd i celebryów .Gorąco polecam do obejrzenia i tylko w kinie bo jest ... inaczej ,mocniej czuć , na prawdę film porywa i daje nadzieję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały film!!! Świetna historia!!! Siedziałam jak na szpilach przez calutki film, za tydzień idę jeszcze raz. Fantastyczne aktorstwo na wszystkich planach, szczególnie Jakub Gierszał oczywiście. Wielki szacunek dla Jerzego Górskiego i reżysera który dał mu się zainspirować. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swietny film

Rewelacja, teksty, gra aktorska i fabula. Film naprawde warty obejrzenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

Wichrowe wzgórza (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

do góry