Widok
Najlepszy w mieście
Gdy mój Ibanez niestety zaliczył po długich latach swój pierwszy upadek i wymagana była interwencja lutnicza rozglądałem się za lutnikiem w Trójmieście. Znalazłem lutnika z doświadczeniem w dodatku dwa kroki od PKP Oliwa. Co najważniejsze - zaproponował, że może obejrzeć gitarę od zaraz, wystarczy podejść.
Prócz poprawy uszkodzonych progów zdecydowałem się na szlif progów i drobną regulację samej gitary. Krótko: gitara nigdy nie grała tak dobrze.
Prócz tego całkiem ekstra wypatrzył i poprawił pracę potencjometru głośności pickupa przy gryfie. Wszystko wykonane z wielką starannością. Sms z informacją, że gitara gotowa do odbioru. Czego chcieć więcej?
Dobrych cen? Zapłaciłem nieporównywalnie mniej niż się spodziewałem na początku. Polecam Gdańską Pracownię Lutniczą serdecznie każdemu gitarzyście i basiście.
Prócz poprawy uszkodzonych progów zdecydowałem się na szlif progów i drobną regulację samej gitary. Krótko: gitara nigdy nie grała tak dobrze.
Prócz tego całkiem ekstra wypatrzył i poprawił pracę potencjometru głośności pickupa przy gryfie. Wszystko wykonane z wielką starannością. Sms z informacją, że gitara gotowa do odbioru. Czego chcieć więcej?
Dobrych cen? Zapłaciłem nieporównywalnie mniej niż się spodziewałem na początku. Polecam Gdańską Pracownię Lutniczą serdecznie każdemu gitarzyście i basiście.
Moja ocena
Lira
kategoria: Naprawa instrumentów muzycznych
obsługa: 6
jakość usług: 6
asortyment: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6