Lira

Naprawa instrumentów muzycznych

Gdańsk, Piastowska 22

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mirosław - ocena Naprawiałem tu 4 gitary. W jednej odpadł gryf, w dwóch odkleiły się żebra, ,...
~Mirosław
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 28 listopada 2024

Józef - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry fachowiec, który przyerócił pierwotny wygląd i piękne brzmienie...
~Józef
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 września 2020

Chyba najlepszy lutnik w Polsce :) wątek zamknięty Pan Ireneusz przy pierwszym konktakcie może wydać się specyficzny, ale to...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 października 2018

Naprawa, serwis i asortyment. wątek zamknięty Bardzo polecam. Pan Ireneusz jest profesjonalistą w każdym calu. Nie dość, że...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2018

Jazz Bass wątek zamknięty Po wizycie w pracowni idzie jak szalony. Zadowolenie 100%, zdecydowanie polecam
~Maras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2017

Człowiek i wiedza wątek zamknięty Dwa moje akustyki przeszły przez ręce Pana Ireneusza (Seagull, Furch) i moje...
~Przemek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 maja 2017

Najlepszy w mieście wątek zamknięty Gdy mój Ibanez niestety zaliczył po długich latach swój pierwszy upadek i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 października 2016

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Do Liry trafiłem z moim Epiphone'em Les Paul Tribute '60. Fabrycznie jest to...
~Artur
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

Serdecznie polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam pracownię Pana Ireneusza! Legendarna pracownia, przez...
~Tomasz Bergmann
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2015

Super! wątek zamknięty Bardzo polecam, profesjonalna robota, niskie ceny. Wszystkie moje wiosła tam...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2015

naprawdę warto wątek zamknięty Bardzo dobry lutnik i jednocześnie muzyk ,który zna się na rzeczy.Znam...
~mietek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2015

Wspaniały Lutnik wątek zamknięty Cztery dni temu oddałem gitarę do naprawy firmy Gipson. Miała złamaną główkę....
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2015

Lutnik z Piastowskiej wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tego lutnika. Naprawił mi gitarę w krótkim terminie...
~Mirek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 września 2014

Naprawiam tam już trzecią gitarę i ... I polecam. wątek zamknięty Naprawiam tam już trzecią gitarę i bardzo, bardzo polecam. Szybko,...
~Ian Adjan
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 listopada 2013

Polecam! wątek zamknięty W pracowni naprawiałem 2 gitarki. Usługa wykonana perfekcyjnie i jeszcze do...
~Jakub Hoppe
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 maja 2013

Super profesjonalny lutnik, zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Gitara ze złamana główką, kompletna demola, myślałem,że nie da się...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 grudnia 2011

Polecam :) wątek zamknięty Pierwsza wizyta w "Lirze" zakończona powodzeniem - progi wyszlifowane i na...
~Daniello
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 listopada 2011

Pełem profesjonalizm wątek zamknięty Polecam wszystkim, gitara sprawnie i szybko ustawiona (menzura, krzywizna...
~Mateusz (Yamaha Pacifica)
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry