Polecam korzystanie z usług tego warsztatu. Przystępne terminy, profesjonalizm, baaaardzo rozsądne ceny a co najważniejsze w 100% osiągnięty pożądany efekt końcowy tj. w pełni sprawne auto za naprawdę przyzwoitą pieniądze.nMimo, że to serwis aut azjatyckich, widać, że panowie znają się na mechanice samochodowej niezależnie od pochodzenia auta. Ja naprawiałem u nich dość problematyczny rozrząd w SAAB -ie. W Trójmieście większość warsztatów rokładała ręce nie wiedząc od czego w ogóle zacząć a fachowcy w Azja Serwis po chwili zastanowienia szybko zdiagnozowali usterkę i co najważniejsze naprawili dokładnie to co trzeba a nie "na czuja" pół silnika jak to nieraz bywa. Przy okazji otrzymałem naprawdę pokaźny pakiet informacji czego w bliższej i dalszej przyszłości powiniennem się po moim aucie spodziewać.Przy odbiorze auto miałem dokładnie wyczyszczone z komorą silnika włącznie. Inni powinni brać przykład.nGorąco polecam. Prywatnie na pewno w przyszłości jakiekolwiek czynności serwisowe będę u nich robił.