Widok

Najtańsza apteka Gdańsk - która?

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie jest najtańsza apteka w Gdańsku? najlepiej okoloce Zaspy, Przymorza,- ceny są bardzo różne, chodzi mi głównie o Euthyrox.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat Eutyroxu nie kupuję, ale porównując ceny innych leków, uważam że tanio jest w aptece na rogu Powstańców Warszawskich i Kartuskiej oraz w Gemini w Parku Naukowo - technologicznym. Opłaca się dojechać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Apteki "Gemini" na Kołobrzeskiej i na Jagiellońskiej są b. tanie. Apteka "Wałowa" w centrum również dobre ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, najtańsza jest Gemini.

Ale akurat Euthyrox powinien być wszędzie w tej samej cenie bo to lek refundowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Euthyrox w każdej aptece ma taką samą cene ( podobnie jak inne leki refundowane). Co do innych specyfików to bywa różnie nie ma najtanszej apteki, teraz takie czasy ze każda ma coś taniego i cos drogiego. Fakt Gemini ceny dobre, ale np na Jagiellońskiej taniej niż w oddziale na Kołobrzeskiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Euthyrox - wszędzie ta sama cena. Gemini wcale nie jest najtańsza, może parę lat temu była. Ostatnio nacięłam się i kupiłam jeden lek drożej, a w zwykłej osiedlowej aptece było taniej 6 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

rehabilitacja NFZ (21 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Endometrioza (48 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry