Widok

Najtańsze oc dla... gdzie?

Witam

Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem samochodu- gdzie znajdę najtańsze oc?
Do tej pory tylko axa direct chyba wyszło mi najtaniej.
Może macie jeszcze jakieś spr. firmy?
Z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdź to: http://www.youcandrive.pl

Ale to i tak wcale nie będzie najtaniej.
Sprawdz MTU

Podsumowanie:

Wątek omawia sposoby znalezienia najtańszego ubezpieczenia OC (obowiązkowego) dla samochodów w Polsce. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi ubezpieczycielami, takimi jak AXA Direct, MTU, Allianz, Concordia, TUW i Link4, podkreślając, że ceny OC są ściśle regulowane ustawą i różnią się głównie między firmami. Rekomenduje się korzystanie z porównywarek ubezpieczeń (Rankomat, mfind, Mubi, cupomat) do szybkiego porównania ofert, a także bezpośredniego kontaktu z agentami ubezpieczeniowymi, którzy mogą oferować dodatkowe rabaty dla klientów posiadających inne polisy. Wiele osób zaoszczędziło znaczne kwoty poprzez zmianę ubezpieczyciela, a niektóre porówniarki oferują kody promocyjne dające zwroty pieniędzy. Podkreśla się również znaczenie przeczytania warunków umowy i rozróżnienia między ubezpieczeniem OC (obowiązkowym) a AC (dodatkowym), gdzie udział własny dotyczy tylko tego drugiego.
do góry