Widok

Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kontrowersyjna sytuacja

całym sercem jestem za karaniem kierowców, którzy z lenistwa, głupoty, nie wiem czego jeszcze, parkują tak, że utrudniają poruszanie innym - pieszym, rowerzystom, innym kierowcom. Bardzo bym chciał, żeby takie zjawisko zniknęło, żeby kultura kierowców nie pozwalała im tak się zachowywać.

Jednak taka akcja nie jest krokiem w dobrą stronę. Kierowca nakryty na złym parkowaniu i obrażony taką naklejką, na pewno nie poczuje się zawstydzony, tylko wściekły, że go ujawniono. Myślę, że specjalnie, na złość, będzie tak parkował dalej. A przecież nie o to nam chodzi.
popieram tę opinię 115 nie zgadzam się z tą opinią 474

kto by chciał zaliczyć taką naklejkę na swoim samochodzie?

popieram akcję!
popieram tę opinię 709 nie zgadzam się z tą opinią 33

świetny pomysł

jeszcze wybijanie szyb i likwidacja lusterek działa dobrze na debili
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 60

od karania kierowców jest straż miejska i policja. Każdemu zdarzyło się chyba źle zaparkować i czy przekroczyć prędkość..
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 457

to przez złość bedzie miał coraz wiecej naklejek

a jak nie pomoże to się porysuje lakier :P
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 31

Zdecydowanie popieram

Usunięcie naklejki jest łatwe choć wymaga chwili czasu. A człowiek naje się wstydu. To nie jest niszczenie samochodu a jedynie bardziej wizualna metoda zwrócenia komuś uwagi. Jakoś Ci nasi kierowcy jak wyjadą do Niemiec to nagle zaczynają pięknie przestrzegać przepisów, to jak takie akcje mają ich nauczyć przestrzegania tu w Polsce - to jestem za. Sam sobie bym nabył kilka takich naklejek. Bardzo dobre.
popieram tę opinię 376 nie zgadzam się z tą opinią 13

no to teraz wiesz ze h**** parkujesz i jeździsz :)

powinno się jeszcze naklejać takie nalepki na kierowców... :-)
popieram tę opinię 210 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czasami tak jak ja widzisz codziennie, jak ktoś nagminnie parkuje utrudniając ruch i pieszych i aut. Codziennie to ta sama osoba, jak tutaj nie nakleić karnego k****.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 0

super !!!

A jeśli po takim ostrzeżeniu się nie poprawi , następnym krokiem KARNY JEŻYK :)
popieram tę opinię 153 nie zgadzam się z tą opinią 10

POPIERAM

W końcu ktoś się zabrał za kierowców którzy nie umieją parkować, a szczególnie dla tych którzy parkują na miejscach przeznaczonych dla niepełno sprawnych. Brawo dla pomysłodawcy.
popieram tę opinię 137 nie zgadzam się z tą opinią 7

bardzo dobrze, jeszcze powinna być odblaskowa!!!

POPIERAM
popieram tę opinię 191 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie do konca sie z toba zgodze

z tego wzgledu ze naklejke ciezko sie zdrapuje(taki byl zamysl tej akcji) i nie chodzi tu o zawstydzenie(ktore moze towarzyszyc) tylko o nauczke, jezli delikwent pomeczy sie ze zdrapywaniem naklejki to moze nastepnym razem pomysli, ze ostanio spedzil 10 minut na skrobaniu szyby i zaparkuje nie utrudniajac ruchu.
popieram tę opinię 102 nie zgadzam się z tą opinią 3

dokładnie. a jakbym zobaczył, jak ktoś mi przykleja tego k...a na samochód, to miałby tą naklejkę na czole.

a teraz czekam na łapki w dół, społeczniacy. widać, krew esbecka jeszcze w was płynie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 66

Faktycznie cos jest na rzeczy

do moich dwóch sąsiadów żadne argumenty nie przemawiają. Robią swój syf wręcz ze zdwojoną gorliwością sycąc się poczuciem bezkarności. ( M.in. zaczęło się od parkowania samochodów ) A ja chce tylko mały porządek wprowadzić zgodnie z prawem, bo rękoczyny nie są w moim stylu. ( Nota bene jednym z nich jest ksiądz - nie uchodzi tłuc się z katabasem).
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo dobry pomysl

tylko zeby jeszcze te nalepki byly z jakims super mocnym klejem
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 16

Tatuś był w KC?

Bo synowi sie wydaje, ze mu wszystko wolno...
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie do zdarcia

Dodam że są dostępne tzw etykiety PLOMBY, które są na mega mocnym kleju, których nie można zedrzeć w całości tylko odrywają się w malutkich kawałkach, po naklejce nie dość że zostaje klej to jeszcze może odcisnąć się napis który widniał na takiej etykiecie. Aż mnie korci żeby się w to zaopatrzyć :-)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie zawsze słusznie

nie można dopuścić do tego, by każdy sobie naklejał naklejki jak tylko nie spodoba mu się czyjeś parkowanie. Ostatnio miałam naklejkę, bo stanęłam na ulubionym miejscu sąsiada, co nie jest jeszcze dzieki Bogu łamaniem przepisów :) Zawsze mogło być gorzej, mógł przebić opony. Jak się nie podoba parkowanie to chyba wypadałoby zadzwonić po straż miejską- kara surowsza, interwencja wymaga mniej wysiłku...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 16

DOBRZE !

takie naklejki są również w wersji A4 , i najlepiej takową nakleić na przednią szybę ;-) odchodzą słabo bo są ze zwykłego papieru więc trzeba się troche namęczyć tym bardziej jak się ją dobrze przyklei ;p

następnym razem stanie poprawnie a nie jak ku... ;-)
popieram tę opinię 160 nie zgadzam się z tą opinią 10

Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry