Jeżeli chodzi o Panie z obsługi pielęgniarskiej i z recepcji to REWELACJA - bardzo miłe i uprzejme. Niestety z przykrością musze stwierdzić, że zupełnie leży organizacja opieki nad dziećmi. W przychodni pracuje TYLKO JEDEN PEDIATRA i w momencie nie przewidzianej wcześniej nieobecności Pana doktora (co oczywiście jest normalne - biorąc pod uwagę, że jest tam tylko jeden) opieka nad dziećmi zupełnie "leży". Sama umówiłam ostatniio dziecko i było wszystko ok. (dziecko bardzo kaszlało i miało wysoką temperaturę) jednak następnego dnia w dniu wizyty zadzwoniła Pani z recepcji i bardzo przepraszając poinformowała mnie , że Pan doktor zadzwonił rano i poinformował, że go nie będzie (co oczywiście może się zdarzyć i nikt nie ma pretensji) i może mnie umówić na NASTĘPNY DZIEŃ do lekarza rodzinnego bo w tym dniu nie ma nikgo kto mógłby przyjąć DZIECI!!!! Na moje pytanie czy dzieci pozostały w tym dniu bez opieki lekarskiej i czy w takim wypadku moge podjechać do pogotowia do Sopotu - zostałam poinformowana, że niestety nie ma w tym dniu opieki a do Sopoto mozna jechać dopiero po godzinach urzędowania przychodni!!!! No coś tu jest NIE TAK!!!! Niestey zdarza się to nie pierwszy raz!!! :(