Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna

Przychodnie, poradnie NFZ Prywatne kliniki Punkty szczepień Covid 19

Gdańsk, Pomorska 96

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
taka prawda wątek zamknięty brak słów na temat jakości obsługi przez tą placówkę
~Ja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 października 2019

Poradnia POZ NFZ wątek zamknięty Kompetentni lekarze . Bardzo dobra dostępność wizyt w ramach POZ
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 listopada 2017

nie polecam wątek zamknięty Wykupiłam droższy abonament medyczny będąc w ciąży. Gdy lekarz dał mi...
~gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 września 2017

Mega słaba obsługa! wątek zamknięty Jestem mega rozczarowana przychodnia. Gdy się do niej zapisywalam jakieś 9lat...
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2016

Tragiczna opieka medyczna wątek zamknięty 20 osób w kolejce do rejestracji, miesięczne terminy na specjalistów,...
~Dawid
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 września 2016

nie odbierają telefonów z nfz!!! wątek zamknięty masakra - chcą mieć kontrakt z nfz i więcej kasy ok - ale takim podejsciem do...
~kasia
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 października 2014

Dr Cieślik - strzeżcie się! wątek zamknięty Dr Cieślak to jakieś nieporozumienie - niemiła, złośliwa, opryskliwa,...
~Pacjentka
8

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 czerwca 2012

Nie przesadzajmy. wątek zamknięty Każdy narzeka na brak możliwości dodzwonienia się... Ludzie, rejestrowałam...
~Dominika
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 listopada 2013

Ala - opinia wątek zamknięty Potwierdzam wczesniejsze opinie, kiedys była to dobra przychodnia, na wizytę...
~Ala
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 maja 2013

po co im telefon? wątek zamknięty Nie da się dodzwonić! Na infolinii (ogólnopolskiej) dostałem informację, że...
~Lord
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2013

makabra wątek zamknięty potwierdzam rejestracja przez tel granicz z cudem nigdy nie moge sie...
~arleta
-

dodano: 4 marca 2013

Masakra, człowiek chory musi czekać tydzień na wizytę ! wątek zamknięty Któryś raz już przekonuje się, że należąc do tej przychodni lepiej nie...
~Marta
-

dodano: 19 lutego 2013

zadowolona, z małym wyjątkiem wątek zamknięty Korzystam z usług tej przychodni od kilku lat. Nigdy nie miałam problemu z...
~Elżbieta C.
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 czerwca 2011

odbierajcie telefony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty za każdym razem, gdy muszę telefonicznie się zarejestrować jest...
~JOANNA
-

dodano: 19 kwietnia 2012

A - opinia wątek zamknięty Nieprofesjonalna przychodnia ! za każdym razem nie da się dodzwonić, będąc...
~A
-

dodano: 30 września 2011

nie przyjeli mnie z zagrozeniem zycia wątek zamknięty po 1 mam pakiet ubezpieczen w tej przychodni ( ten drozszy) i za kazdym razem...
~Aleksandra Motyka
1

dodano: 20 października 2009

Dobry lekarz - kiepski kontakt z rejestacją wątek zamknięty Witam. Jesteśmy z Żoną od 5 lat pacjentami Dra Sokołowskiego. Lekarz...
~po sąsiedzku
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 lutego 2011

zadowolona wątek zamknięty Moja opinia nie może być inna, jak BARDZO POZYTYWNA! Fakt, ciężko jest się...
~Anna
-

dodano: 13 stycznia 2011

W co raz gorszym stanie wątek zamknięty Lekarze sa różni niektórzy wiedzą po co tam pracuję.Ale są tacy co mają...
~Aggnieszka1
-

dodano: 26 sierpnia 2010

niekulturalny lekarz wątek zamknięty Pomimo wykupionego DODATKOWEGO ubezpieczenia gwarantującego wizyty domowe,...
~akraj
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
50

34

wątków

do góry