Widok
Najpierw było, że zaczepia dziewczyny, za chwilę że gwałciciel, później że dzieci porywa, a teraz że jeszcze samochody niszczy. Zaraz będzie, że jeszcze kapustę kradł z pola i to na pewno ten, który 90 km/h Pszenną jeździ.
Ludzie co się z wami dzieje?! Nic dziwnego, że w tym kraju tak szybko i tak często dochodziło do pogromów. Dajcie działać policji!
Ludzie co się z wami dzieje?! Nic dziwnego, że w tym kraju tak szybko i tak często dochodziło do pogromów. Dajcie działać policji!
Ja bym się nie kierowała wyborem miejsca do życia ludźmi z forum. Co sieją to zbiorą. Proszę się kierować sercem A rozum niech siedzi cicho w takich decyzjach. To Pani ma być szczęśliwa i żyć w zgodzie z miejscem który wybieramy. A ludzie przychodzą i odchodzą. Poprostu nasza przestrzeń sama się oczyszcza z tego co nam nie służy. Tutaj na forum dużo piszą ale czy tak myślą??? Tego nie wiem. Jedno jest proste muszą wziąść odpowiedzialność za wszystko co robią. Pani życzę dużo zdrowia i szczęścia:) ja jestem z Banina. Mieszkam tu pół roku i jest cudownie mimo różnych problemów jak tu piszą. Ale dla chcącego nic trudnego:) pozdrawiam i życzę wyboru prosto z serca