Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Basia - ocena Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje...
~Basia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Artur - ocena Od dawna nie miałem tak dobrego doświadczenia z fachowcem jak z panem...
~Artur
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 31 marca 2025

ANNA - ocena Jestem stałą klientką p.Marka.Ostatnio naprawiał mi pralkę Candy i w bardzo...
~ANNA
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 15 listopada 2024

Wrzeszczano - ocena Po raz pierwszy korzystałem z usług Pana Marka przy naprawie pralki Bosch...
~Wrzeszczano
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 7 września 2024

Małgorzata - ocena Naprawa pralki Bosch Szybkość i skuteczność wykonania usługi, rozsądne ceny...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2024

MK - ocena Po raz kolejny korzystałem z pomocy Pana Marka, tym razem naprawa pralki...
~MK
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 marca 2024

Krzysztof - ocena Naprawa modułu sterującego Bosch wykonana ekspresowo w dogodnych godzinach i...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lutego 2024

Adam - ocena Pani dzwoniąc w sprawie serwisu piekarnika była w stanie pomóc mi usunąć...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 stycznia 2024

Andrzej, Gdańsk Siedlce - ocena Korzystaliśmy 2 razy, naprawa pralki Bosh. Za każdym razem Pan był...
~Andrzej, Gdańsk Siedlce
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 grudnia 2023

AGA - opinia Usługa/naprawa pralka elektrolux - wykonana rzetelnie i terminowo - Polecam !
~AGA
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Danuta Gdańsk - Siedlce - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem: punktualny, kulturalny fachowiec, który naprawił moją...
~Danuta Gdańsk - Siedlce
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 lutego 2023

Carlos - opinia wątek zamknięty Naprawa amortyzatorów w Siemensie trwała godzinę, usługa wykonana idealnie,...
~Carlos
-

dodano: 9 lutego 2023

b - opinia wątek zamknięty naprawa zmywarki bosch, pompo-grzałki, szybko, skutecznie w przystępnej...
~b
-

dodano: 15 stycznia 2023

Klientka Ela - opinia wątek zamknięty Polecam. Pan Marek naprawiał zmywarkę i pralkę u nas. Solidnie :)
~Klientka Ela
-

dodano: 10 października 2022

zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem. Fachowiec, który zna się na rzeczy.
~zadowolona klientka
-

dodano: 10 sierpnia 2022

Sylwia - opinia wątek zamknięty Polecam! Punktualny, rzeczowy i tani.
~Sylwia
-

dodano: 6 czerwca 2022

Dorota - opinia wątek zamknięty Polecam usługi p. Marka, szybka diagnoza i fachowa naprawa pralki....
~Dorota
-

dodano: 3 maja 2022

Wioletta ul. Żeromskiego Oliwa - opinia wątek zamknięty Polecam usługi Pana Marka. Szybko, sprawnie i rzetelnie. Szybka diagnoza i po...
~Wioletta ul. Żeromskiego Oliwa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 lutego 2022

Mirela Kowolik - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem: punktualny, kulturalny fachowiec, który naprawił moją...
~Mirela Kowolik
-

dodano: 15 października 2021

Marek Goska - opinia wątek zamknięty Super! Pan zastępujący ogromna fachowość, wiedza i doświadczenie. W 100%...
~Marek Goska
-

dodano: 24 lipca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
140

138

wątków

do góry