Widok

Naprawa bez naprawy.

Oddałem do naprawy samochód, przedstawiłem jakie są objawy do naprawy. Mechanicy wykonali naprawy i oddali samochód jako naprawiony. Po pierwszym przejechaniu się samochodem okazało się, że nic nie uległo poprawie. Naprawa wraz z częściami opiewała na kwotę powyżej 1000zł tyle wydałem za NIEnaprawienie samochodu. Kolejna wizyta potwierdziła nieskuteczność wykonanych napraw. Miałem otrzymać telefon z informacją, ile będzie kosztowała naprawa. Telefon nigdy nie został wykonany. Zostałem z samochodem do naprawienia i z deficytem ponad 1000zł. Moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym warsztacie, mam również obawy że większość wykonanych napraw była zbędna, ale tego już nie jestem w stanie zweryfikować. Chciałem dać okazje chłopakom do rehabilitacji, ale nie skorzystali stąd moja negatywna opinia. Chętnie zjem tam Pizze, ale mechanikom to mogę oddać jedynie dywaniki do wytrzepania w moim samochodzie.
Moja ocena
MOTOSTREFA kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1

asortyment: 4

jakość usług: 1

terminowość: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba kogoś poniosło z tą opiniom...Nigdy panowie nie oddają auta, które jest nie naprawione a 1000 zł co to jest przy naprawie auta...Zawsze można skorzystać z warsztatu krzak wiele takich w trójmieście...:)
Pozdrawiam serdecznie Panów z serwisu Motostrefa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nic tu nikogo nie poniosło moja droga Pani. O tym, że auto nie zostało naprawione przyznali rację sami mechanicy, co wskazuje na to, że nie sprawdzili czy usterka została usunięta i oddali samochód nienaprawiony. Kwota jaka zapłaciłem to pojęcie względne, dla mnie to duża kwota. Widać, że w tym przypadku skorzystanie z warsztatu Krzak nie zrobiło by różnicy, oddałem samochód do tego warsztatu licząc, że są solidni, niestety mój przypadek jest tego zaprzeczeniem i nie widzę rzeczowych argumentów by zmienić moją opinię ( powtórzę, oddali nie sprawdzony samochód oraz nie odezwali się w celu usunięcia usterki jak się ze mną umówili, dwa fakty, które eliminują według mnie ten warsztat ).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry