Widok
Naprawa blacharska i lakierowanie.
Pierwszym samochodem, który robiłem w CLS Walder był Hyundai XG. Samochód mało popularny w Polsce, a co się z tym wiąże z ograniczonym dostępem do części. Naprawa i lakierowanie została wykonana profesjonalnie. Skorodowane elementy nadkoli dorobiono zachowując ich oryginalny kształt. Lakier mimo koloru trudnego, dorobiono prawidłowo. Przez cały czas naprawy kontaktował się ze mną Pan Piotr (mistrz blacharni i lakiernictwa) informując o zaawansowaniu prowadzonych prac. Samochód po wykonanej naprawie wygląda jak nowy. Nie zapomniano o konserwacji naprawianych miejsc. Po roku od wykonanej usługi wszystko nadal wygląda jak nowe. Drugim samochodem, który naprawiałem po stłuczce był Renault Clio i tu również spotkałem się z profesjonalną obsługą i wykonaną naprawą.Nie ułatwiano sobie pracy wstawiając nowe części, wszystko wyklepano i przywrócono do pierwotnego stanu.Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wykonywanie napraw blacharsko-lakierniczych w CLS Walder Chwaszczyno. Duże słowa uznania i szacunku dla Kierownictwa i Osób wykonujących naprawy moich samochodów. Brawo, tak trzymać!
P.S. Właściciel Pan Walder mimo nawału pracy osobiście interesuje się naprawianymi samochodami.
P.S. Właściciel Pan Walder mimo nawału pracy osobiście interesuje się naprawianymi samochodami.
Moja ocena
CLS Walder
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6