Pierwszym samochodem, który robiłem w CLS Walder był Hyundai XG. Samochód mało popularny w Polsce, a co się z tym wiąże z ograniczonym dostępem do części. Naprawa i lakierowanie została wykonana profesjonalnie. Skorodowane elementy nadkoli dorobiono zachowując ich oryginalny kształt. Lakier mimo koloru trudnego, dorobiono prawidłowo. Przez cały czas naprawy kontaktował się ze mną Pan Piotr (mistrz blacharni i lakiernictwa) informując o zaawansowaniu prowadzonych prac. Samochód po wykonanej naprawie wygląda jak nowy. Nie zapomniano o konserwacji naprawianych miejsc. Po roku od wykonanej usługi wszystko nadal wygląda jak nowe. Drugim samochodem, który naprawiałem po stłuczce był Renault Clio i tu również spotkałem się z profesjonalną obsługą i wykonaną naprawą.Nie ułatwiano sobie pracy wstawiając nowe części, wszystko wyklepano i przywrócono do pierwotnego stanu.Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wykonywanie napraw blacharsko-lakierniczych w CLS Walder Chwaszczyno. Duże słowa uznania i szacunku dla Kierownictwa i Osób wykonujących naprawy moich samochodów. Brawo, tak trzymać!
P.S. Właściciel Pan Walder mimo nawału pracy osobiście interesuje się naprawianymi samochodami.