Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Arek - ocena nowy temat Pan Serwisant od zmywarki bardzo kompetentny. Oprócz doskonałej usługi także...
~Arek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2025

Tomasz - ocena Rewelacja!!! Szybko, sprawnie i milo. Do tego konkretnie i w sensownej cenie....
~Tomasz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Basia - ocena Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje...
~Basia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Artur - ocena Od dawna nie miałem tak dobrego doświadczenia z fachowcem jak z panem...
~Artur
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 marca 2025

Joluś - ocena Serdecznie polecam !
~Joluś
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 marca 2025

Sławek - ocena Zgłoszenie reklamacyjne wykonane fachowo i bez problemów. Niestety nie udało...
~Sławek
-

dodano: 21 marca 2025

Joanna - ocena Pełna kultura, punktualność i uczciwość tak powinien działać każdy serwis:)...
~Joanna
-

dodano: 19 marca 2025

Artur - ocena Opinie piszę tylko wtedy, gdy usługa lub produkt były całkiem do niczego albo...
~Artur
-

dodano: 6 marca 2025

Iwona - ocena Bardzo polecam! Sprawnie, zgodnie z ustaleniami, fachowo! Widać że Pan zna...
~Iwona
-

dodano: 3 marca 2025

Agnieszka - ocena Firma zawiodła moje oczekiwania. Obsługa klienta była nieprofesjonalna, a...
~Agnieszka
-

dodano: 27 lutego 2025

Wiktoria - ocena Przemiły Pan przez telefon wyjaśnił i udzielił wskazówek jak poradzić sobie z...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 lutego 2025

Sebastian - ocena Niesamowita wiedza gościa od naprawy wzmacniaczy. Oddałem wzmacniacz NAD do...
~Sebastian
-

dodano: 11 lutego 2025

Kazik - ocena Wszystko super. Kontakt, koszty, terminy, jakość. Polecam.
~Kazik
-

dodano: 2 lutego 2025

Barbara - ocena Odebrałam z naprawy ekspress do kawy firmy Krups, wymieniony został...
~Barbara
-

dodano: 28 stycznia 2025

Ewa - ocena Proszę unikać tego serwisu, zgłosiłam hałas pralki podczas prania,serwisant...
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 16 stycznia 2025

Ewa Sygalt - ocena Beznadziejny serwis, nie polecam!!! Przestały grzać dwa palniki na płycie...
~Ewa Sygalt
-

dodano: 15 stycznia 2025

Adi - ocena Tragedia, tragedia,tragedia obsługa i czas realizacji masakra najgorszy...
~Adi
-

dodano: 13 stycznia 2025

Paula - ocena Pełen profesjonalizm i duża wiedza. Zmywarka naprawiona w ciągu chwili....
~Paula
-

dodano: 3 stycznia 2025

Daniel - ocena Dzień przed sylwestrem 2024 , zadzwoniłem żeby się umówić na termin naprawy...
~Daniel
-

dodano: 2 stycznia 2025

Mariusz - ocena Cenne wskazówki przez telefon plus przemiła rozmowa i umówione spotkanie ,...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 13 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1491

1311

wątków

do góry