Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Assss - ocena Zadzwoniłam do Pana i od razu po wywiadzie, miałam postawioną diagnozę dot....
~Assss
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 czerwca 2025

Serdarek - ocena Bardzo polecam.
~Serdarek
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 29 maja 2025

Karol - ocena Bardzo polecam Pana Tomasza szybko, sprawnie, czysto, kulturalnie. To...
~Karol
-

dodano: 29 maja 2025

Anna K. - ocena Naprawa zmywarki szybciutko, skutecznie, zaledwie kilka godzin od zgłoszenia....
~Anna K.
-

dodano: 28 maja 2025

Ewa - ocena Bardzo dziękuję Panu za konsultację i doradztwo. Pan jest rewelacyjny. Bez...
~Ewa
-

dodano: 28 maja 2025

marian - ocena serwisant naprawiał pralkę 5 tygodni ,wymontowywał silnik,panel sterowania i...
~marian
-

dodano: 23 maja 2025

EW - ocena Bardzo szybki serwis (udalo sie zamowic tego samego ranka, co nie zdarza sie...
~EW
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

KG - ocena Błyskawiczna i celna diagnoza usterki zmywarki, błyskawiczna naprawa. Bardzo...
~KG
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 maja 2025

Piotr - ocena Serdeczne podziękowania dla firmy ZURT za pełen profesjonalizm, błyskawiczną...
~Piotr
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 14 maja 2025

jaroslaw - ocena Jestem mega zadowolony z wykonanej usługi szybko ,sprawnie i doskonsle cenowo...
~jaroslaw
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 6 maja 2025

niezadowolony - ocena Nie polecam tej osoby, totalnie nie kompetentny i unika klienta po wroceniu z...
~niezadowolony
-

dodano: 2 maja 2025

Arek - ocena Pan Serwisant od zmywarki bardzo kompetentny. Oprócz doskonałej usługi także...
~Arek
-

dodano: 26 kwietnia 2025

Tomasz - ocena Rewelacja!!! Szybko, sprawnie i milo. Do tego konkretnie i w sensownej cenie....
~Tomasz
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Basia - ocena Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje...
~Basia
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Artur - ocena Od dawna nie miałem tak dobrego doświadczenia z fachowcem jak z panem...
~Artur
-

dodano: 31 marca 2025

Joluś - ocena Serdecznie polecam !
~Joluś
-

dodano: 28 marca 2025

Sławek - ocena Zgłoszenie reklamacyjne wykonane fachowo i bez problemów. Niestety nie udało...
~Sławek
-

dodano: 21 marca 2025

Joanna - ocena Pełna kultura, punktualność i uczciwość tak powinien działać każdy serwis:)...
~Joanna
-

dodano: 19 marca 2025

Artur - ocena Opinie piszę tylko wtedy, gdy usługa lub produkt były całkiem do niczego albo...
~Artur
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 marca 2025

Iwona - ocena Bardzo polecam! Sprawnie, zgodnie z ustaleniami, fachowo! Widać że Pan zna...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 3 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1502

1322

wątków

do góry