Widok
Naprawa klimatyzacji
Po sprawdzeniu szczelności układu klimatyzacji odgrzybieniu i napełnieniu do pełna przez speców ze STARTERA skasowano mnie 180 pln. w ciągu około dwóch tygodni cały czynnik chłodzący wyleciał z układu i samochód przestał chłodzić. Po miesiącu zgłosiłem reklamację i okazało się że: jest dziura w chłodnicy - którą wymieniono wraz z wężami za 580 pln. Po wymianie chłodnicy i sprawdzeniu (zajęło to dwa dni) wciąż była jakaś nieszczelność w układzie - gdzieś lecz niewiadomo gdzie. Prawdopodobnie kompresor do wymiany albo regeneracji. Panie w burze nie miały czasu aby zadzwonić i mnie poinformować o trwających pracach i że oddanie samochodu trochę się przeciągnie. Nie udało się im naprawić auta i samochodem zajęli się prawdziwi spece od klimy. Nie był to kompresor!! Nie polecam tej firmy: są niesłowni i mają klientów nosie. Dodatkowo może coś napisze właściciel białego BMW który zapłacił 100 pln za to że nawet się nie dowiedział co ma popsute.
Moja ocena
Starter
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 1
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
w/w firmie wymieniłem rozrusznik na regenerowany niestety po montażu nie działa ,reklamacja .cos zrobili ,działa po montażu ok 10 razy odpalony samochód ,cisza rozrusznik martwy, reklamacja nie uwzględniona upalone szczotki twierdzenie że za niskie napięcie z układu elektrycznego samochodu ,jakaś ciekawa bzdura elektryk w Polmozbycie Hallera 132 Gdańsk nic takiego nie stwierdza, natomiast dowiaduję się że ze względu na złą jakość ich napraw zerwali z nimi umowę o współpracy ,natomiast ja straciłem czas ,paliwo na dojazdy ,oraz nerwy .części do napraw chińskie kupowane na wagę ,nie dbanie o jakość reklamacje z w/w Polmozbytu nigdy nie uznane wystrzegajcie się tej firmy ostrzegam to nie tylko moje zdanie