Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
AGD Zbigniew Marcinowski wątek zamknięty KATASTROFA, UWAGA, ODRADZAM. Nie dajcie się naciągnąć. Na stronie jest...
~Klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 marca 2015

Unikać jak ognia wątek zamknięty Przyłączam się do większości wpisów. .. Punktualnie przyjechał tylko pierwszy...
~klient
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 października 2014

nie polecam wątek zamknięty żeby klient musiał się dopytywać kiedy ktoś dojedzie, a potem z centrali...
~Mariusz
-

dodano: 15 sierpnia 2014

Tragedia! Strata czasu i nerwów! wątek zamknięty To że nikt nie odbiera telefonu to pikuś, bo jak już się do nich dodzwonisz i...
~Monika
-

dodano: 5 czerwca 2014

TRAGEDIA !!! wątek zamknięty Nie polecam !!! Umawiaja sie i nie przyjezdzaja. Sa niekompetentna firma,...
~mezczyzna
-

dodano: 31 maja 2014

Polecam ten serwis wątek zamknięty Polecam wszystkim którzy maja problem ze swoją lodówką.Naprawa wykonana...
~Benedykt zGdańska
-

dodano: 9 kwietnia 2014

Polecam solidny serwiis wątek zamknięty Naprawa mojej lodówki wykonana szybko,punktualnie,trafnie...
~Mieczysław z Gdańska
-

dodano: 27 marca 2014

Pan Zbigniew Marcinowski. Naprawa AGD. wątek zamknięty Dziękuję Panu Zbigniewowi i Panu Andrzejowi za punktualność, fachowe...
~Alina Szczepanowska
2

dodano: 6 stycznia 2012

naprawa lodówki wątek zamknięty ..Pierwsza naprawa opłacona i nieskuteczna. Na drugi dzień to samo tylko bez...
~andrzej
1

dodano: 20 stycznia 2014

zdecydowanie nie polecam !!! wątek zamknięty Ciężko mi jest dużo powiedzieć o fachowości, ale na pewno mogę o uczciwości....
~mfoks
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 maja 2013

Dopisuję się do listy wątek zamknięty Dopisuję się do listy osób, do których serwisant nie raczył się pofatygować w...
~Krzysztof
-

dodano: 25 kwietnia 2013

fuszerka wątek zamknięty ten pan to kompletnie nieodpowiedzialny pseudo fachowiec! Do zgloszonej...
~jolka z gdanska
-

dodano: 16 lutego 2013

jasnowidz... wątek zamknięty przez telefon stwierdził, że jakiś problem z czynnikiem chłodzącym, po...
~krzysiek
-

dodano: 4 lutego 2013

Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie przyjedzie! Porażka! wątek zamknięty Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie...
~ryjunek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Super wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona jakością i szybkością usługi- naprawa pralki trwała...
~Anna
-

dodano: 21 czerwca 2012

ta firma to pomyłka! wątek zamknięty Pozytywne opinie piszą chyba sami właściciele lub ich znajomi bo ta firma to...
~Maria
2

dodano: 6 stycznia 2012

Firma Pomyłka !!! wątek zamknięty Jak wiele osób poniżej spotkałem się z sytuacją iż w umówionej godzinie nikt...
~GoGo
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 października 2011

Polecam!! wątek zamknięty W poniedzialek awarii ulegla moja pralka, po jej zgloszeniu serwisant...
~Marek
-

dodano: 7 września 2011

serwisant zalecił kupno nowej pralki wątek zamknięty Na umówioną godzinę nikt nie przyszedł . Po interwencji telefonicznej...
~kamyk
-

dodano: 31 sierpnia 2011

Skandal wątek zamknięty Pani przyjęła zgłoszenie naprawy pralki i to co dobre się skończyło....
~Adam
-

dodano: 24 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

41

wątków

do góry