Widok

Naprawa wyświetlacza fis i radia w Audi A6 C5

Witam mam problem z radiem w audi a6 C5 audi concert. Szukam fachowca co naprawia regulacje głośności w tym radiu oraz wymianie wyświetlacze fis. Polecicie kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Problem ogólnie znany.Wyświetlacz u mnie był akurat ok,ale potencjometr już nie-z tego co pamiętam wysłałem Concerta do jakiegoś gościa z Allegro ze Słupska i odesłal naprawione chyba po3 dniach,nie pamiętam ceny coś ok 100zł,dość dawno miałem takie Audi,być może teraz jest już taniej.
a masz namiary na tego pana z allegro?
Niestety nie mam,ale spróbuj wpisać w wyszukiwarke allegro potencjometr audi concert itp może coś znajdziesz.
Jeszcze mamy problem z wyświetlaczem Fis tym przy zegarach, słyszałam że idzie to wymienić lecz bym wolała żeby ktoś w gdańsku to mi zrobił niż gdzieś tam wysyłać. tak samo z radiem lepiej jak ktoś na miejscu mi to zrobił. Na allegro za 200 zł mogę kupić nowe radio z kodem i się tak zastanawiam co zrobić...

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Auto Części (8 odpowiedzi)

Cześć, Gdzie kupię tanio Auto Części przez internet? Niestety w Gdańsku się cenią ;/ a na olx...

do góry