Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Adikari ul. Ogarna polecam Agatke :)
usiadł, i wytrwale czekał...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja polecam Alternative, prawdziwi profesjonaliści, włosy po myciu się same układają. Pani Aga z salonu we wrzeszczu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
a ja nie wierze tym niezalogowanym osoba,pewnie jakas reklama!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie koniecznie, ja czasami również pisze z nie zalogowanego nicka ale zawsze podpisuje sie swoim. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
świetne dziewczyny pracują w studi tag polecam ja też tam chodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja polecam fryzjerki z Salonu Beata na Obr.Wybrzeża 6B. Jestem ich klientką od kilku lat i polecam.Profesjonalistki z super pomysłami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pani Emilia salon na" Chełmie "Duet bardzo ładnie i profesjonalnie.polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Witam.
Jestem blondynką, z bardzo ładnym zimnym odcieńiem ( na ulicy jestem zaczepiana gdzie robie włosy ) i zdrowymi włosami, przed tem każdy mi palił moje biedne włosy rozjaśniaczem, okazuję się że farbą też mozna uzyskać ładny blond bez dobijania włosów. Takim sprytnym Fryzjerem okazał się P. Piotr z DIAMOND na Przymorzu, młody, skromny, bardzo się stara a ceny są bardzo ok i bardzo fajny salon, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22
POLECAM STUDIO URODY LEA NA SUCHANINIE

studiourodylea.pl :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
POLECAM P.IWONĘ W SALONIE BELLESA NA ŻABIANCE UL.GOSPODY 19 (obok ERGO ARENY),robi swietny baleyage i super strzyze,ja jestem bardzo zadowolona!!!
http://bellesa.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Fryzjer Enna P. z dojazdem do domu. Moje namiary: aqooku@10g.pl
Wszystkim zainteresowanym podeślę zdjęcia upięć, a także fryzur.

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mam pytanie - Czy w teym zakładzie fryzjerskim pracuje może pani Monika, która kiedys pracowąła na Morenie w zkł. Dana? .Bardzo wdzięcnz abyłabym za uzyskana odpowiedz. dziekuje serdecznie D.Z.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdansk ujescisko przemyska 41 a , fryzjer z dlugoletnim doswiadczeniem ,
niskie ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
Zgadzam sie.Dziewczyny sa fajne.Zawsze doradzą i nie zrobią ci czegos na glowie w czym bedziesz zle wygladac.Ja osobiście chodze do p.Moniki ale p.Beatka tez mi pare razy robiła włóski i byłam zadowolona.Do tego super myja glowe.PEŁEN RELAKS!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja polecam Panią MAJĘ salon Wrzeszcz ul. Mickiewicza obok Placu ks. Komorowskiego na przeciwko dużego Kościoła.
Tyle razy ile Pani Maja ratowała moje włosy po wizycie u innego fryzjera! Jest rewelacyjna przemiła zawsze uśmiechnięta jej ręce są bezcenne! a za ścięcie zapłaciłam dziś niecałe 25 zł...
Farbowania nie próbowałam.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 11
polecam Barbershop w gdańsku na ul. Garncarskiej 7/8/9 http://www.barbershop-gdansk.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
Dla zainteresowanych proponuje usługi domowe.
Więcej informacji przez telefon. 507022049 Asia.
Pracowałam w Prestige na przymorzu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Barbershop nie polecam, jestem roszczarowana
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
same autoreklamy :(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

do góry