Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szukam fryzjera ktory dobrze mnie ufarbuje. Mam dosc zoltych lub rudych refleksow i zle dobranego koloru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam salon Gosia na przymorzu! świetnie tną i farbują ;) ....Stała klientka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam Ci Radka, sprawdzony fryzjer :)
http://www.professionalhair.pl/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
A czy ktoś się orientuje gdzie teraz pracuje p. Ola ze studia urody Lea na suchaninie? chciałam się osatnio do niej zapisać, ale dowiedziałam się że już tam nie pracuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
https://www.facebook.com/studio01aniadomagala
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zakład Fryzjerski Barbershop

Dobrzy styliści, umiarkowana cena, no i opinie mówią same za siebie https://www.facebook.com/BarberShopGdansk
http://www.barbershop-gdansk.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Od Paru dni otwarty nowy salon Hair studio w CH OSOWA!! Pracują tylko faceci. Super obsługa a co najważniejsze - jakość usługi jest rewelacyjna. Mam gęste trudne dla wielu fryzjerów włosy. Maciek z tym radzi bez problemu. Polecam wszystkim ten salon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tez bylam u Radka Smarza, warto bylo czekac:-) :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witam. Poszkuję fryzjerki - p. Magdy, blondynki, ok. 40. Pracowała przez chwilę w salonie Nayla w Gdyni na Parkowej, niestety nie zdążyłam już do niej po raz drugi. Wiem, że pracuje w jakimś salonie w Rumii i w Gdańsku w okolicach starówki. Pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
opinie to chyba sami sobie piszą. JEDEN Z NAJGORSZYCH FRYZJERÓW W GDAŃSKU. nie wrócę tam nigdy!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również serdecznie polecam p. Maję z ul. Mickiewicza - jeszcze nigdy nie miałam tak ładnie pofarbowanych włosów (blond), jak u niej.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
Trafiłem przypadkowo do salonu Krystyna na Słowackiego,strzygł mnie taki młody chłopak- rewelacja, nawet sprzęt dezynfekował. Naprawdę polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak taka dobra to po co chodziłaś do innego że później tyle razy musiała Ci włosy ratować.Coś tu śmierdzi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
nieżle ,zaraz wszystkie salony będą się w taki sposób reklamować..... chyba co niektórzy mają problem z klientami ,więc chwytają się różnych pomysłów.........hi hi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy ktos zna fryzjerke z dojazdem do domu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Retro wrzeszcz

A jak wyglądają ceny w retro? konkretnie chodzi mi o strzyżenie z modelowaniem długich włosów. Nie ma informacji na stronie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Również polecam p. Nataszę z Ukrainy. Ma super metody strzyżenia, inne niż miejscowe fryzjerki. Nie mam problemu z modelowaniem włosów w warunkach domowych. Fryzura sama się układa. Fajnie dobrała mi kolor. Aktualnie pracuje w Gdańsku w salonie PRESTIGE BEAUTY na Grunwaldzkiej 99/101 (58)5238803/732830881. POLECAM!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
W domu? Tak samo d\lugo trzeba siedzieć pod farbą jak w gabinecie. A co z myciem? Nie mam umywalki przystosowanej do zmywania farby. I resztki włosów ze strzyżenia na moim dywanie? Brak lustra? Brak różnych parowników przy nakładaniu odżywek......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
przerost formy nad trescia,niektorzy wygladaja jak skacowani,ja nie polecam.....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam Pani Olga super ścina, świetna fryzjerka
Ol&ol Matejki 23 !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Moda i uroda

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Botoks czy mezoterapia na pierwsze zmarszczki mimiczne (38 odpowiedzi)

Mam 29 lat. Sucha skóra . Zauważyłam już u siebie pierwsze zmarszczi ( chociaż widziałam je...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

do góry