Widok
Naprawdę nie wiem co ja zrobiłam ,że nie jestem traktowana jak inne pacjentki...
Nie rozumiem czemu ten lekarz dla innych jest dobry , miły ,pomocny ,ale dla mnie ... Dawałam mu już wiele szans inspirowana opiniami inncyh tłumaczyłam sobie ,że pewnie miał gorszy dzień ,że to też człowiek.... Niestety ostatnia wizyta trwała 5 minut ,w pełnym milczeniu ze strony lekarza , który na moje wszystkie pytania albo milczał ( wcześniejsze wiziyty) ,albo śmiał się kpiacą pod nosem ,czasem też powiedział eeee taaaam ,a czy to dziwne ,że widzę anw ynikach strzałki w dół czy w górę co się pytam co z tym? Zawsze zadawałam tylko krótkie i konkretne pytania o mój stan zdrowia związany z hormonami nic więcej ....Wejść ,dostać po 5 minutacj plik recept i wyjść , cena też drożdża niż ustalenia jak zaczęłam chodzić ,chyba o podniesieniu ceny powinnam być poinformowana przy rejestracji..... eh nie wiem czemu dawłam mu tyle szans skoro swoim zachwaniem wyraźnie mówił ,żebym już do niego nie przychodziła ... Nie wiem - nie jestem otyła , nie śmierdze ,wyglądam jak inne pacjentki z poczekalni ,nie jestem trędowata , nie jąkam się , nie mam wzdęć , nie wiem co jeszcze może być takiego ,że zosatałam tak zlekceważona ,nie mam pojęcia.
Moja ocena
Prof. dr hab. n. med. Dominik Rachoń
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 2
jakość usług: 2
czas oczekiwania: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
moja opinia
Nie wiem dlaczego takie słabe oceny ma ten lekarz, może po prostu ma różne dni i różnie podchodzi do pacjentów. Ja mam już dosyć spore doświadczenie z lekarzami i powiem wam że z lekarzami to jest bardzo różnie. Można trafić na takich co są nieprzyjemni i kompletnie nie znają się na rzeczy, ale ten lekarz moim zdaniem zna się na rzeczy i jest jednym z niewielu w swoich fachu. Był uprzejmy, rzeczowy, wyrozumiały, potrafił uspokoić gdy człowiek trochę się krępuje w swoich sprawach. Za godzinna wizytę cena nie jest jakaś specjalnie wysoka i szczerze mówiąc wyszłam bardzo zadowolona.