Widok
Naprawdę warto
Zajęcia teoretyczne odbyłem z p. Mariuszem, który w sposób jasny i przystępny przekazał wiedzę potrzebną do zdania egzaminu.
Jazdy z p. Krzysztofem były bardzo mile spędzonym czasem. Pan Krzysztof jest spokojny i wyluzowany i bezproblemowo wprowadził mnie z zagadnienia związane z obsługą i prowadzeniem auta. Szybko minął stres podczas jazdy z tym instruktorem.
Ze względu na to, że egzamin praktyczny miałem dość późno skorzystałem z jazd dodatkowych z p. Jarkiem. W opanowany, umiejętny i przydatny sposób dokonał on świetnej powtórki w krótkim czasie oraz uzupełnił moją wiedzę o kilka ciekawych i użytecznych wskazówek.
Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.
Zarówno szkoła jak i Ci instruktorzy są godni polecenia!
Jazdy z p. Krzysztofem były bardzo mile spędzonym czasem. Pan Krzysztof jest spokojny i wyluzowany i bezproblemowo wprowadził mnie z zagadnienia związane z obsługą i prowadzeniem auta. Szybko minął stres podczas jazdy z tym instruktorem.
Ze względu na to, że egzamin praktyczny miałem dość późno skorzystałem z jazd dodatkowych z p. Jarkiem. W opanowany, umiejętny i przydatny sposób dokonał on świetnej powtórki w krótkim czasie oraz uzupełnił moją wiedzę o kilka ciekawych i użytecznych wskazówek.
Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.
Zarówno szkoła jak i Ci instruktorzy są godni polecenia!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6