Widok

Naprawdę warto tam zajść!!

Bar Żuławski Temat dostępny też na forum:
Witam,jestem już dość długo klientką baru żuławskiego i z czystym sumieniem mogę zaprosić wszystkich do odwiedzenia tego miejsca. Uważam,że to jest bar inny od wszystkich,o wyższym standardzie,co potwierdzają obrusy na stołach,kwiatki,zimą lampiony, firany i doskonała obsługa! Jedzenie tam również nie zaczyna i kończy się na schabowym.... jest duuuużo dań dla każdego gustu począwszy od łososia ze szpinakiem aż po piersi z indyka nadziewane pomidorem zapiekane w mozarelli. Uważam,że to najlepszy bar w Trójmieście,ceny też są bardzo przystępne, wiele osób ma tam rabaty i zniżki,kierownicy często dbają o stałych klientów rozpieszczając ich deserami :) GORĄCO POLECAM TEN BAR!!! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
to chyba jakas prowokacja. Kiedys ten bar byl godny polecenia pamietam go z czasow dziecinstwa uwielbialem jesc mielone z buraczkami, teraz mimo, ze mieszkam w poblizu omijam go szerokim lukiem. Ceny odwrotnie proporcjonalne do jakosci. Tych dwoch co sie tam kreci to nie wiem chyba bracia zulawscy, wydaja sie byc przejeci i moze maja dobre zamiary, ale wszystko sie zepsulo. Jak postawia z powrotem na jakosc i prostote to na pewno wroce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry