Widok
Nareszcie znalazłam SPECJALISTKĘ - tylko Pani Jessica!
Dzień dobry, w końcu znalazłam kosmetologa z prawdziwego zdarzenia, wiedza jaką posiada Pani Jessica jest imponująca, to dzięki niej praca, którą ona wykonuje przynosi takie efekty - moja cera odżyła, czuję się dużo młodsza i atrakcyjniejsza. Cieszę się, że zaufałam Jej. Widać, że jest pasjonatką, aura jaką roztacza sprawia, że chce się do niej wracać jak najczęściej, by dowiedzieć się tak ciekawych i przydanych informacji. W dodatku Pani Jessica jest podologiem, w mojej opinii najlepszym w Trójmieście, gdyż dopiero po wizycie u tej Pani moje problemy z wrastającymi paznokciami się skończyły, dziękuję, gdyż był to dla mnie duży problem. Nie dziwię się już teraz, że tak trudno się do niej dostać, wieści o takiej perełce szybko się rozchodzą, a jakość usług jest na najwyższym poziomie. Na pewno skuszę się jeszcze na makijaż, który jest zawsze w nienagannym stanie na twarzy Pani Jessicy. Talent, wiedza, profesjonalizm, zaangażowanie to tylko niektóre z cech Pani Jessicy. Dziękuję, na pewno wrócę, pozdrawiam Wizytówkę salonu Dolce Vita - Panią Jessicę
Moja ocena
Dolce Vita Eksperci Urody
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6