Widok

Narodziny gwiazdy

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Narodziny gwiazdy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny i wzruszajacy

Polecam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Łzy same cisną się by wylać morze.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bardzo prawdziwy film

Szczególnie polecam ludziom, którzy są uzależnieni i przechodzili przez terapię. Dla nas jest to ważny film.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piekny film
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piękny!!!

Przepiekny i wzruszajacy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Genialny

Nie spodziewałam się takich emocji i tak wspaniałej muzyki. Lady Gaga nie powinna śpiewać tego co spiewa dzisiaj.Dopiero po obejrzeniu tego filmu można poznać jaki ma potężny i wspaniały głos. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film godny polecenia. Muzyka,emocje i Lady Gaga,która zachwyca głosem
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wyciskacz łez

Cisza na sali po seansie, zapłakane oczka widzów, zwłaszcza pań. Naprawdę niezła gra aktorów, całkiem spora dawka dobrej muzyki i rewelacyjny głos Lady Gagi, której wcześniej nie słuchałam. Zdecydowanie jestem za wersją Gagi w nowej, lirycznej odsłonie.
Przyznaję, też się wzruszyłam.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

GAGA i mąż super muzyka

film super , aktorzy , muzyka ... polecam !!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fantastyczny

Dawno nie byłam na tak dobrym filmie.
Fantastyczna muzyka i gra aktorska .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zbyt sentymentalny

Za długi i zbyt sentymentalny. Kiczowaty. Lady Gaga szkarada. Ale dużo dobrej muzyki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 28

super

Bradley tak śpiewa,że ciarki biegają po ciele a GaGa wyciska swym głosem łzy wzruszenia.Niesamowicie dobrana para.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fantastyczny

Talent i niesamowita chemia na ekranie między Gagą a Bradleyem, takiej chemi między aktorami nie widziałam od Pamiętnika
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakiego Pamiętnika?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako facet nie lubiłem Lady Gagi ale po tym filmie... !!!

Mega muzyka. Mega głos. Trzymająca za serce fabuła do samego końca. Cisza na widowni po zakończeniu. Ludzie płaczący dookoła. Czegoś takiego dawno nie widziałem. Chce iść na to ponownie.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wyłamię się ale ten film to nic szczególnego. dobrze się ogląda, ale nic poza tym. Ani nie wycisnął łez (a dość często się wzruszam) ani nie porwał. Obejrzeć można, ale nie trzeba. Znam lepsze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wiesz jak to jest

Jak nie przypomina Ci to niczego ,co znasz...kiedy mocno nie kochałaś, nie otarłaś się o prawdziwe uczucia i emocje w życiu,to ten film nic nie będzie dla Ciebie znaczył. Ale jeśli ktoś coś przeżył naprawdę głębokiego,to poruszy to czułe struny i łzy same popłyną po policzku. Bo każdy filtruje wszystkie historie "przez siebie". Tyle. Ale nie piszę tego w kategorii zarzutu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Refleksja

Święta prawda :) dla mnie magia na ekranie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co tam było takiego "głębokiego" między bohaterami? Zauroczenie, pożądanie, dużo wzajemnej sympatii, ale późniejsze wybory bohaterów świadczyły o tym, że kierowali się tylko miłością własną, nie wzajemną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękny film. Dużo dobrej muzyki i miłości i wielkie wzloty i upadki.

Z pewnością obejrzę raz jeszcze. Gdyby wcześniej ktoś mi powiedział że będę podziwiać Lady Gagę, jej śpiew i aktorstwo, uśmiałabym się setnie. Wczoraj jednak nie było mi do śmiechu. Tyle wzruszeń, pozytywnych emocji ostatnio dostarczył mi jedynie film o Queen. Reżyserski debiut Bradley Cooper coś wspaniałego.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

za długi, za nudny

Uwielbiam filmy muzyczne, ciekawi mnie gdy gwiazdy estrady próbują aktorstwa a aktorzy śpiewu. Ale film ciągnął się niemiłosiernie, raziła twarz Lady G ostrzyknięta kwasem i botoksem ze wszystkich stron, rzucało się w oczy to, że śmiać się mogła wyłącznie głosem i ustami, gdyż reszta twarzy z powodów j/w pozostawała nieruchoma. Głos ma jak dzwon, potężny i to jedynie zrobiło na mnie wrażenie, zaskoczyło. Nic poza tym, stracony wieczór.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Piękny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cudownie

Film. Lady Gaga genialna. Bradley Cooper rowniez swietna rola. Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super film

Nie spodziewałam się takich emocji :) Piękny film, szloch na sali ;) świetna i prawdziwa gra aktorów, muzyka przyjemna dla ucha.

Słaby

żeby nie powiedzieć gniot. Marne aktorstwo, scenariusz sztampowy, bardzo kiepski montaż, jakieś luki, skróty. Muzycznie nieźle, zwłaszcza w wykonaniu Bradleya Coopera. No ale za dużo chłop na siebie wziął chyba w tym filmie i nie dał rady zrobić wszystkiego dobrze. Gaga jak to ona, wiadomo, że umie śpiewać, ale w filmie to nie wystarczy. Cisną mi się porównania z Bodyguardem, ale może trochę przesadzam ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

Potwierdzam, jedyna gwiazda to Bradley Cooper. I to dla niego i jego głosu warto pójść. Ale czy naprawde warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękny i wzruszajacy

Polecam zdecydowanie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Drogie panie koniecznie musicie zabrać chusteczki, cudowny film
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super!

Cudowna muzyka.polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bradley Cooper super gra i śpiewa

Czego nie more powiedzieć o Lady Gaga ona tylko śpiewa Co do gry to jest nijaka

xxx

DNO !!! oddajcie moje pieniądze !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Piękny i wzruszający...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Narodziny gwiazdy

wspaniały rewelacyjny pełen wzruszeń film doskonała muzyka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przykra historia.

Utalentowana, wrażliwa młoda kobieta, która rozmienia swój talent na drobne i sprzedaje się za tanią popularność. Starzejący się muzyk z problemami, alkoholik, który zamiast wziąć się z życiem za bary ucieka od niego w najpodlejszy sposób, tak żeby obciążyć bliskich. Destrukcyjna, niedojrzała miłość. Źle się to oglądało. Ale piosenki ładne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wspaniały

wspaniała historia i ta chemia między aktorami. Super.
dwa razy byłam w kinie na tym filmie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

oo, to chyba ci się nudzi w życiu

Film niby dobry. Trochę przydługi. Z pozoru historia o miłości z pięknymi piosenkami w tle. Jest jednak drugie dno tej historii. Pokazane są mechanizmy rządzące w tej chwili w Hollywood i tamtejszym showbiznesie. Jak ktos słyszał o iluminatach to szybko odnajdzie symbolikę w tym filmie i de fakto mechanizmy werbunku i ukierunkowywaniu nowych talentów. Coś za coś, chcesz sławe i wszystko czego zapragniesz ale.... jesteś nasza i zatańczysz jak ci zagramy. Z pozoru film o miłości ale tak naprawdę o ciemności i to takiej mrocznej tylko ładnie ubranej, żeby ludzie się nie poznali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniały film!

Wyszłam z kina zapłakana. Wspaniała muzyka a w dodatku Gaga w nowej o wiele lepszej odsłonie. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Narodziny gwiazdy

Dlaczego w środę nie można obejrzeć w żadnym kinie w Gdańsku!!!!!!!!

Piekny!

Cudny, prawdziwy.... Muzyka na długo zostaje w głowie....

8,5/10

Świetny, zostaje w głowie :)

Wspaniały, cudowny film .Byłam już dwa razy i ciągle słucham piosenek .LG rewelacja ,piękny mocny głos a Bradley no cóż fajny facet a do tego świetnie zagral.Polecam naprawdę warto ,jeśli lubicie posłuchać coś dobrego.
do góry