Teoria? jestem zadowolona, Jazda? rewelacja. Zaczne od Marcina - super instruktor i przyjaciel : ) mozna z nim pogadac o wszystkim : D Żałujcie ze nie będziecie mieli z nim juz okazji pojeździc : P Pan Maciej - miałam z nim tylko 6 h jazdy ale przesympatyczny i profesjonalny instruktor. Dzięki temu ze miałam 2 instruktorów poznałam wszystkie zakątki i uliczki Gdańska! napawde jestem bardzo zadowolona i wdzieczna za profesjonalizm tych panów! : * Instruktorzy z powołania.Biuro - nie moge oczywiscie zapomniec o Asi - ta przemiła blondyneczka, na którą zawsze mozna liczyc! Dzieki wsparciu całej ekipy ARTOMu - szczeremu wsparciu!! - zapomniałam co to jest stres podczas egzaminu i podeszłam do niego całkowicie na luzie. Niestety nie zdałam za 1 razem tylko dlatego ze było ciemno i nie bardzo mogłam sie skupic z gorączką :/ ale jestem pewna ze za 2 razem zdam < oczywiscie przy pomyslnosci losu i milym, profesjonalnym podejsciu egzaminatora = takim jakiego miałam dzis!! > Wielkie ukłony dla ludzi z którymi współpracowałam!! :*** Polecam!