Widok
Natalia - ocena
W styczniu jak byłam na badaniu wzroku to wyszła wada i Pan Bartek powiedział że w żadnym wypadku okularów. Dziś dn. 05.02.2025r byłam u innego w Gdyni i Pan Ryszard powiedział mi że mam nosić okulary na stałe. niestety nie polecam tego optometrysty ( ps. u Pana Bartka płaciłam 250zł za wizytę, a u Pana Ryszarda 78zł i badanie o wiele krótsze)
Szanowna Pani, jeżeli wyszła wada to zapewne dostała Pani stosowne zalecenia. W styczniu miałem 3 Natalie i każda niestety dostała receptę na okulary - nie mam pojęcia u kogo Pani była. Jeśli korekcja ów wady miałaby Pani pomóc to zapewne taką informację by Pani otrzymała. Powołuje się Pani na nieznane nikomu dane medyczne (mi rownież bo nie znam Pani nazwiska). Jeśli miała Pani dolegliwości to zapewne dostałaby Pani informację zwrotną dlaczego występują i jak im zaradzić - daje gwarancję na moje usługi więc w razie watpliwości zawsze można dopytać / reklamować usługę.
Takie pisanie że ktoś zalecił okulary na stałe bo tak nic nie wnosi nie znając charakteru problemu. Badanie za 250 zł to pełna ocena widzenia obuocznego i wady wzroku dlatego tyle trwa. Podejścia do terapii zaburzeń mogą być różne - nawet jakbym znał przyczynę nie zapisania Pani korekcji to nie mogę odnieść się do tego na forum bo to dane medyczne.
Stąd opinie uważam za wysoce niesprawiedliwą.
Życzę powodzenia,
Takie pisanie że ktoś zalecił okulary na stałe bo tak nic nie wnosi nie znając charakteru problemu. Badanie za 250 zł to pełna ocena widzenia obuocznego i wady wzroku dlatego tyle trwa. Podejścia do terapii zaburzeń mogą być różne - nawet jakbym znał przyczynę nie zapisania Pani korekcji to nie mogę odnieść się do tego na forum bo to dane medyczne.
Stąd opinie uważam za wysoce niesprawiedliwą.
Życzę powodzenia,