Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena nowy temat Zawsze robimy tam okulary całą rodziną, już od lat i polecamy wszystkim. Mega...
~Beata
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 24 marca 2026

Anna - ocena nowy temat Po raz kolejny polecam ,znowu to miejsce zaskoczyło mnie pozytywnie. Popsuły...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 marca 2026

Dima - ocena nowy temat I am more than happy with the glasses. They look good, lightweight and...
~Dima
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 marca 2026

Igor - ocena nowy temat bardzo przyjemna usluga
~Igor
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 21 marca 2026

Jarek - ocena nowy temat Salon bardzo miła i profesjonalna obsługa. Okulary dobierał Pan Jacek...
~Jarek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 20 marca 2026

Ewa Trzcińska - ocena nowy temat Pan Jacek Rogowski profesjonalnie bada przy mojej skomplikowanej wadzie...
~Ewa Trzcińska
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Małgorzata Szczypińska - ocena nowy temat Niesamowite miejsce. Pomoc specjalisty nieoceniona. Jestem zachwycona...
~Małgorzata Szczypińska
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Liliia Havryliuk - ocena nowy temat Z całego serca polecam to miejsce.Profesjonalne podejście, dokładne badanie i...
~Liliia Havryliuk
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Agnieszka - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów. Pani Małgosia pomogła dopasować...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Małgorzata - ocena nowy temat Gorąco polecam.Przyjazna atmosfera a przede wszystkim profesjonalne badanie...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 19 marca 2026

Aga - ocena nowy temat Profesjonalna i miła obsługa. Polecam.
~Aga
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Maciek - ocena nowy temat Fajne podejście do klienta-rzadko spotykane w tych czasach a przy tym...
~Maciek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Maha - ocena nowy temat Доброго вечора,я щаслива,що маємо такого окуліста,була з мамою,дочкою і...
~Maha
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Anna - ocena nowy temat profesjonalna obsluga , super badanie optpomettrystyczne , wszystko na czas ,...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ryszard - ocena nowy temat Profesjonaliści na 100% Polecam
~Ryszard
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Agnieszka M. - ocena nowy temat Profesjonalne badanie, zawsze miło, wszystko dokładnie wytlumaczone. Okulary...
~Agnieszka M.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Monika - ocena nowy temat Polecam z czystym sumieniem . Badanie wykonane profesjonalnie przez Pana...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ewa Baginska - ocena nowy temat Bardzo dokładne badanie wzroku przeprowadzone przez Pana Jacka teraz moja...
~Ewa Baginska
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Bartosz - ocena nowy temat Polecam! Pan Jacek to jest osobą na odpowiednim stanowisku! Takich ludzi ze...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Hubert - ocena nowy temat Super fachowa obsługa widać pełen profesjonalizm w podejściu do klienta i w...
~Hubert
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1244

1102

wątków

do góry