z wielką starannością szukałam dobrego miejsca dla mojego pierwszego synka. Przeglądałam wiele żłobków dowiedziałam a dopiero tutaj poczułam że to jest miejsce w którym moje dziecko będzie w ciepłym, bezpiecznym, wspierającym i rozwijającym środowisku. Cudownie Ciocię, atmosfera, bliskość i bliskie mi wartości sprawiły że od razu poczułam że to jest to miejsce. Ciocie od początku wspierały w procesie adaptacji, nas jak i dziecko, było na spokojnie z czułością i zrozumieniem emocji i o dzięki poszło ekspresowo bo synek już trzeciego dnia był tak zajęty zabawą z Ciociami że rodzice mogli zniknąć i wrócić po drzemce Super zajęcia, każdego dnia coś innego, dużo rozwijających zabaw, sensorycznych, brudnych spacery do lasu, zajęcia muzyczne, codziennie praktycznie dzieci wychodzą na dwór, dodatkowe szkolenia dla rodziców np na temat stawiania granic czy emocji. Super po prostu świetne miejsce! W razie problemów od razu transparentna i wspierająca komunikacja z rodzicami. Byłam i jestem zachwycona. Starszy synek już poszedł do przedszkola ale młodszy podążył jego śladami i oczywiście też jest teraz w Szyszce️szczególne podziękowania dla Cioci Oli Cioci Miriam Cioci Pati i PaniŻanety