Szyszka

Żłobki Opieka nad dziećmi

Gdynia, Nagietkowa 30

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krystian - ocena nowy temat Najlepsze miejsce jakie można sobie wymarzyć dla swojego dziecka! Ciocie...
~Krystian
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 28 listopada 2025

Alicja - ocena nowy temat Najlepsza opieka dla dziecka jaką można sobie wyobrazić Każdy dzień jest...
~Alicja
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

Miriam - ocena nowy temat Cudowne miejsce, ciepłe, serdeczne, profesjonalne, przemyślane. Ciocie są na...
~Miriam
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Kasia - ocena nowy temat Bardzo polecam cudowne miejsce jakim jest Szyszka! Uczęszczamy już ponad 1,5...
~Kasia
-

Magdalena - ocena nowy temat Bardzo polecam! Opieka na najwyższym poziomie. Panie są ciepłe, uśmiechnięte...
~Magdalena
-

OLA K - ocena nowy temat Zaprowadzając mojego 1,5 rocznego maluszka rano do Szyszki wiem, że jest on...
~OLA K
-

Otylia - ocena nowy temat Polecam Szyszkę na Rdestowej z całego serca. Bardzo kochane ,,ciocie,,...
~Otylia
-

Janek - ocena nowy temat Jesteśmy ogromnie zadowoleni ze żłobka! Opiekunki są cudowne, ciepłe i pełne...
~Janek
-

Angelika - ocena nowy temat Jesteśmy bardzo zadowoleni, synek szybko się zaaklimatyzował i polubił...
~Angelika
-

Natalia - ocena nowy temat z wielką starannością szukałam dobrego miejsca dla mojego pierwszego synka....
~Natalia
-

Marta - ocena nowy temat Cudowny żłobek, który polecam wszystkim rodzicom. Szczególnie dla dzieci...
~Marta
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry