Widok

Natretnie zaczepiani na monciaku przez osoby werbujące z GOGO [striptiz klub]

image

Co sądzicie o natrętnym zaczepianiu i naganianiu do tego klubu, nie można spokojnie pospacerować bo zawsze się przyczepią te dziewuchy, już sobie wyobrażam co będzie się działo w sezonie. Na początku mi to było obojętne ale te osoby są wręcz natrętne jak muchy i nikomu nie odpuszczą, są jak zaraza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poprostu chamstwo. Nienawidze jak ktos mnie zaczepia i ptaktycznie na sile wciska cos czego nie chce !!!! A klub gogo to juz przesada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasłać na nich straż miejską
Nie wiem z czym macie problem?
Czy uśmiech i słowa "nie, dziękuję" nie przychodzą Wam przez gardło?
Przyjmujecie wszystkie ulotki, jakie ktoś Wam wciska na mieście?
Jeśli tak, to popracujcie nad swoją asertywnością :)

A z drugiej strony - nieporównanie bardziej wolę być "zaczepiany" przez atrakcyjna dziewczynę niż pijanego menela ;]

odrazu widac ze to pisza pracownice z gogo klubu

Łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu, to śpiewałem ja - Jażąbek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl - co do ulotek, to ja przyjmuję dość często (no chyba, że mam zajęte ręce lub się spieszę) bo Ci (najczęściej młodzi) ludzie pracują, ulotek "do kasza" wyrzucić nie mogą, a gdyby je brały tylko osoby faktycznie zainteresowane ofertą to rozdawanie zamiast godzin by im zajeło dni, a może nawet miesiące?
Tak więc biorę ulotkę i wrzucam do kosza, najczęściej jej w ogóle nie czytając bo na ogół to są albo usługi kredytowe, albo szkoleniowe na poziomie średnim a takowy mam już za sobą. Kredytu również nie potrzebuję.

Zaś co do tutułowego wątku to dziwne, że ktoś krytykując, jednocześnie zadał sobie trud wklejenia zdjęcia tegoż klubu.... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo jestem forumowiczem doskonalym a nie ograniczonym, zawsze jak zaczynam pisac cos na forum to zdjecie jest na kazdym moim watku.

A co do Ciebie to nie wiem po co mi tu piszesz o kredytach i ulotkach, to jest poza tym tematem, nic nie pisalem na poczatku o ulotkach czy kredytach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cóż, najwyraźniej temat ulotek jest ciekawszy od Twojego striptizu :D
Ciekawsze to moze jest Twoje zycie nocne a nie ulotki, nie zasmiecaj swoimi bzdetami mi tu wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zazwyczaj te dziewczyny zaczepiają samych kolesi, jeszcze nie widziałem żeby podeszły do kogoś z kobietą obok albo z całą rodziną. Więc ja w tym nie widzę nic złego, nie przeszkadza mi że podejdzie taka i chwilę pogada ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

reklama świetlna (14 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry