Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena nowy temat Do Nauki Jazdy Zbyszek trafiłam z polecenia i nie żałuję! Jazdy miałami z...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 listopada 2024

Anna - ocena nowy temat Bardzo polecam szkołę. Jestem zadowolona, egzamin zdany. Instruktorzy w...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 listopada 2024

Ada - ocena nowy temat bardzo polecam!! Wszystko pięknie zdane dzięki Panu Mariuszowi.
~Ada
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 listopada 2024

Paulina - ocena Bardzo polecam jazdy z Panem Maciejem, który cierpliwie i na spokojnie...
~Paulina
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 października 2024

Nikola - ocena Polecam, na żadnych jazdach nie nauczyłam się tyle, co z Panem Pawłem....
~Nikola
-

dodano: 26 października 2024

Szymon - ocena Mega przygotowania do egzaminu dzięki jazda i przygotowania zdane za...
~Szymon
-

dodano: 23 października 2024

Jacek - ocena Uwaga. Umowa podpisana. Wszystko opłacone z góry. Ostatnio kurs podrożał i...
~Jacek
-

dodano: 23 października 2024

Bartek F - ocena Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Wszystko dzięki mojemu świetnemu...
~Bartek F
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 19 października 2024

Wiktor Bank - ocena bardzo dobra nauka jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem. Napewno wrócę na...
~Wiktor Bank
-

dodano: 17 października 2024

Michał Groth - ocena Instruktor był bardzo spokojny i dobrze uczył, a jazdy były dosyć często.
~Michał Groth
-

dodano: 15 października 2024

Karolina C - ocena Wspaniali instruktorzy, mają bardzo dużą wiedzę, super podejście do...
~Karolina C
-

dodano: 13 października 2024

Olivier - ocena Mega polecam, Pan Maciej dokładnie i z cierpliwością wszystko tłumaczył....
~Olivier
-

dodano: 6 października 2024

Karolina - ocena Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w jakiej byłam (a byłam w 3 różnych)....
~Karolina
-

dodano: 5 października 2024

Anna - ocena Moim zdaniem bardzo dobra szkoła, uczyli mnie różni instruktorzy - każdy ma...
~Anna
-

dodano: 2 października 2024

Kinga Rogowska - ocena Wspaniałe podejście do kursanta, wszystko profesjonalne. Jeździłam z wieloma...
~Kinga Rogowska
-

dodano: 1 października 2024

Dominika - ocena Bardzo polecam! Instruktorzy cierpliwi i bardzo pomocni. Zawsze udzielą...
~Dominika
-

dodano: 23 września 2024

Marta - ocena Polecam z całego serca!! Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście. Pan Zbyszek i...
~Marta
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 września 2024

Milena W - ocena Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy profesjonalni i wyrozumiali. Dzięki...
~Milena W
-

dodano: 7 września 2024

Mateusz - ocena Bardzo dobra nauka jazdy pań Maciej cierpliwie uczył na najwyższym poziomie,...
~Mateusz
-

dodano: 1 września 2024

Weronika - ocena Bardzo polecam tą szkołę. Miałam jazdy w innej szkole i przyszłam na...
~Weronika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry