Widok

Nauka gry na keyboardzie - gdzie w Baninie?

Mam pytanie.

Szukamy nauczyciela do nauki gry na kayboardzie/pianinie w Baninie. Wiem, że jest tu szkoła muzyczna. Też wchodzi grę. Ale również prywatne lekcje u nas w domu dla córki.

Ktoś z Was może coś polecić lub odradzić? Jakieś namiary?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że w Portart jest naukamgry na instumentach. To jest nad Pięknym Domem, Żabką.http://www.portart.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Portart od 1-7.02.16 będzie tydzień za darmo. Można przyjść i zobaczyć jak wyglądają takie zajęcia. My chodzimy tam z córką na rytmikę. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nauczyciel do prywatnych lekcji w domu?
Znacie kogoś?

smutna taka auto reklama.....swiaqdczy nie najlepiej o portarcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki jest sens podbijania posta z przed 2 lat nic nie wnoszącą wypowiedzią??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

czemu źle świadczy ? nie napisali, że są lepsi ani gorsi, tylko, że oferują takowe zajęcia i jak ktoś chce może sprawdzić, a jak nie to nie. Nie widzę też tutaj jakiejś konkurencji która by się ujawniła i dała kontr reklamę, ani żeby się licytowali.

A wracając do tematu sprzed 2 lat czy znacie kogoś kto uczy gry na keyboardzie oprócz Port Art i Edu Fan? Kiedyś widziałam ogłoszenie na Dabrowie ale nie mogę teraz znaleźć.

Ta Pani z Dąbrowy juz nie uczy

A ja widzę prymitywne pytania i prymitywne odpowiedzi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry