Widok
Nauka gry na pianinie/ gitarze dla dzieci
Czy mamy w okolicach dobrego nauczyciela /nauczycielki dla 5-7 letnich pociech uczącego gry na pianinie ( i/lub gitarze klasycznej) najlepiej w domu. Idą święta, warto zamiast "plejki" kupić dzieciakom instrumenty i zadbać o rozwój intelektualno-muzyczny pociech. Wożenie do szkół Yamaha/Suzuki jakoś mnie nie interesuje.
Proszę o info, jak to u nas wygląda na wsi.
Proszę o info, jak to u nas wygląda na wsi.
Bardzo dobry pomysł. Moja córka pod natchnieniem jednego z młodzieżowych filmów 3 lata temu zamówiła u Mikołaja gitarę. On spełnił jej marzenie i tak od trzech latach raz z lepszym raz z gorszym efektem uczy się gry na gitarze.
Uczyła się 2 lata w szkole p. Michała Paliwody w szkole PM Guitar na Źródle Marii w Gdyni (20 min. samochodem), a teraz bierze lekcje prywatnie w Bojanie. Ale u kogo? To wie tylko moja piękniejsza połowa. ;-)
Uczyła się 2 lata w szkole p. Michała Paliwody w szkole PM Guitar na Źródle Marii w Gdyni (20 min. samochodem), a teraz bierze lekcje prywatnie w Bojanie. Ale u kogo? To wie tylko moja piękniejsza połowa. ;-)
:) to właśnie tą panią miałem na myśli. Jak się nie mylę to ma na imię Natalia. Nie chcę podawać tu jej nr telefonu, bo nie wiem czy sobie życzy tego. Najlepszym rozwiązaniem to zadzwonić do przedszkola i porozmawiać z nią. A do PM Guitar to dane są nawet tu na portalu trojmiasto.pl
Centrum Gitarowe P.M.Guitar
81-587 Gdynia, Buraczana 9B/1
tel 58 629-29-10, 504-891-423
Centrum Gitarowe P.M.Guitar
81-587 Gdynia, Buraczana 9B/1
tel 58 629-29-10, 504-891-423