Widok
Nauka makijażu-kto pomoże???
Mój makijaż polegał zawsze na tuszu do rząs i ewentualnie błyszczyku.
Tak na prawdę to miałam makijaż może ze 4 razy w życiu :połowinki, studniówka, ślub cywilny i ślub kościelny.
Wstyd się przyznać ale na prawdę nie umiem się malować.
Dlatego potrzebuję pomocy, chciałabym aby ktoś nauczył mnie robić jakiś delikatny makijaż.
Czy znajdzie się jakaś kobitka chętna do pomocy??
Oczywiście zapraszam do siebie na kawkę :)
Tak na prawdę to miałam makijaż może ze 4 razy w życiu :połowinki, studniówka, ślub cywilny i ślub kościelny.
Wstyd się przyznać ale na prawdę nie umiem się malować.
Dlatego potrzebuję pomocy, chciałabym aby ktoś nauczył mnie robić jakiś delikatny makijaż.
Czy znajdzie się jakaś kobitka chętna do pomocy??
Oczywiście zapraszam do siebie na kawkę :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - no wiesz co...
jak mogłaś nie pomyśleć o mnie... :P
zapomniałaś o moim 1 wyuczonym zawodzie? ;)
właśnie robię porządki w swoim "kartonie" z kosmetykami :) duuuużo wyrzuciłam ;) muszę kupić sobie nowe :) jak będę miała - zapraszam :) albo przyjadę do Ciebie :) przy okazji dam Ci książkę "Wielka kuchnia Amerykańska" ;)
jak mogłaś nie pomyśleć o mnie... :P
zapomniałaś o moim 1 wyuczonym zawodzie? ;)
właśnie robię porządki w swoim "kartonie" z kosmetykami :) duuuużo wyrzuciłam ;) muszę kupić sobie nowe :) jak będę miała - zapraszam :) albo przyjadę do Ciebie :) przy okazji dam Ci książkę "Wielka kuchnia Amerykańska" ;)
a można się wprosić popatrzeć...? :)
ja też nie umiem;) trochę staram sie podpatrywać jak malują slubnie, bo mi się zdaża robić zdjęcia ale niewiele mi to daje, bo tu chodzi o makijaż konkretnie dla mnie. Z podkładami też mam problem, czesto kupuję nie taki.
był kiedyś wątek forumowa wymiana usług ;) skoro tyle Dziewczyn ma z tym problem - to może JustynaArt pomoże? :P
http://forum.trojmiasto.pl/Forumowa-wymiana-uslug-t136095,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Forumowa-wymiana-uslug-t136095,1,16.html
justynka w piątek wyjeżdża się wygrzewać w ciepłych krajach....
powiem Wam, że był kiedyś czas - kiedy nie było mowy żebym wyszła z domu(nawet do osiedlowego sklepu) bez pełnego makijażu ;) (to tak gdzieś czasy szkoły kosmetycznej)
później zrezygnowałam z podkładu na całej buzi - kładłam tylko na powieki + puder(żeby cienie i kreski lepiej się trzymały) ;)
teraz maluję się okazjonalnie :P w związku z tym właśnie wyrzuciłam całą siatkę kosmetyków ;) a kiedyś miałam duuuuuuuuuuużo tego wszystkiego ;)
ogólnie nie maluję się :P czasem pokuszę się o wytuszowanie rzęs ;) a już w wyjątkowych sytuacjach pomaluję dokładniej oczy ;) (cienie, kreski, tusz)
nie pamiętam już kiedy ostatni raz miałam podkład na całej twarzy :P ale to było jakieś 7 lat temu ;)
ostatnio jednak postanowiłam dla własnego zdrowia psychicznego ;) malować się codziennie - dla siebie :) nawet do tego ciągłego mycia garów, zmieniania pieluch i gotowania ;) dlatego wczoraj na Allegro kupiłam sobie kilka nowych cieni ;)
później zrezygnowałam z podkładu na całej buzi - kładłam tylko na powieki + puder(żeby cienie i kreski lepiej się trzymały) ;)
teraz maluję się okazjonalnie :P w związku z tym właśnie wyrzuciłam całą siatkę kosmetyków ;) a kiedyś miałam duuuuuuuuuuużo tego wszystkiego ;)
ogólnie nie maluję się :P czasem pokuszę się o wytuszowanie rzęs ;) a już w wyjątkowych sytuacjach pomaluję dokładniej oczy ;) (cienie, kreski, tusz)
nie pamiętam już kiedy ostatni raz miałam podkład na całej twarzy :P ale to było jakieś 7 lat temu ;)
ostatnio jednak postanowiłam dla własnego zdrowia psychicznego ;) malować się codziennie - dla siebie :) nawet do tego ciągłego mycia garów, zmieniania pieluch i gotowania ;) dlatego wczoraj na Allegro kupiłam sobie kilka nowych cieni ;)
Juz kiedys proponowalysmy Justynie zeby moze nam pokazala cos nieco , ale okazalo sie ze jej propozycje cenowe sa ciut za duzeeee! z tego co pamietam 500 zl bodajze .....a o uslugachkolezanskich raczej nie bylo mowy ;)
moze zorganizowalybysmy sobie takie spotkanko gdzies , ja w zamian tez moge zrobic dobre ciacho :):):)
moze zorganizowalybysmy sobie takie spotkanko gdzies , ja w zamian tez moge zrobic dobre ciacho :):):)
też bym się chętnie przyłączyła;) sama jakoś się uczę z Urody. kupuję co miesiąc - a natchnęła mnie koleżanka, która zawsze miała piękny makijaż. przed imprezą szłam do niej na "poprawkę" makijażu. i to ona mi powiedziała, że kupuje ten miesięcznik , podpatruje i ćwiczy na sobie. i trochę też się nauczyłam... miałam też kiedyś makijaż do zdjęć zrobiony. wyglądałam w lustrze jak "spod latarni...." ale na zdjęciach super wyszło! tylko wstyd mi później było do domu wracać;) ale to dawne czasy...hihihii....
ojjka, ale wątek chodliwy założyłaś;)
ojjka, ale wątek chodliwy założyłaś;)
dziewczyny a interesuje was moze tez naturalna pielegnacja urody? kiedys dawno temu z braku kasy robilam sama rozne specyfiki i znow do tego wrocilam :)
kurczezorganizujmy cos , powymieniamy sie pomyslalmi uwagami, porobimy sobie makijarze i nauczymy sie moze czegos co wy na to??? moze weekend? :)
to tylko propozycja:)
kurczezorganizujmy cos , powymieniamy sie pomyslalmi uwagami, porobimy sobie makijarze i nauczymy sie moze czegos co wy na to??? moze weekend? :)
to tylko propozycja:)
Dziewczyny - wyjeżdżam i będe się wygrzwać przez tydzień.
Te 500 zł to faktycznie jest moja cena za: analiza kolorystyczna + analiza sylwetki + nauka makijażu, czyli indywidualne spotkanie 5godzinne ze stylistką.
Natomiast pomyślę, ale nie teraz, bo musze się pakować. Moze wymyślę jakiś konkurs na forum i będzie można wygrać naukę makijażu.
A forumowa wymiana usług działała rok temu i nawet wykonałam za pierogi (ale juz się nauczyłam robić pierogi ;-) ) analizę kolorystyczną wraz z krótkim instruktażem makijazu.
Wróćmy do tematu po 22.10.
Te 500 zł to faktycznie jest moja cena za: analiza kolorystyczna + analiza sylwetki + nauka makijażu, czyli indywidualne spotkanie 5godzinne ze stylistką.
Natomiast pomyślę, ale nie teraz, bo musze się pakować. Moze wymyślę jakiś konkurs na forum i będzie można wygrać naukę makijażu.
A forumowa wymiana usług działała rok temu i nawet wykonałam za pierogi (ale juz się nauczyłam robić pierogi ;-) ) analizę kolorystyczną wraz z krótkim instruktażem makijazu.
Wróćmy do tematu po 22.10.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
I cała reszta:
Poza tym współpracuje z firmą
http://www.alterapars.pl/
i organizujemy porządne całodzienne (a nawet weekendowe) szkolenia z zakresu makijażu i stylizacji.
Jest możliwość zorganizowania takiuego szkolenia w Gdańsku (w 3city), wszystko zalezy od zebranej grupy.
Każda uczestniczka ma wykonaną analizę kolorystyczną (wydruk kilkunastu stron z wynikiem), analize kształtu twarzy, analize sylwetki (plus wydruk), oraz przećwiczone sa dwa makijaże: dzienny i wieczorowy. Gorąco polecam, bo za tą cenę to jest bardzo obszerne szolenie.
http://www.alterapars.pl/
i organizujemy porządne całodzienne (a nawet weekendowe) szkolenia z zakresu makijażu i stylizacji.
Jest możliwość zorganizowania takiuego szkolenia w Gdańsku (w 3city), wszystko zalezy od zebranej grupy.
Każda uczestniczka ma wykonaną analizę kolorystyczną (wydruk kilkunastu stron z wynikiem), analize kształtu twarzy, analize sylwetki (plus wydruk), oraz przećwiczone sa dwa makijaże: dzienny i wieczorowy. Gorąco polecam, bo za tą cenę to jest bardzo obszerne szolenie.
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
Dziewczyny. Info i wytłumaczenie wspomnianej przez kogos kwoty podałam informacyjnie. Tak samo link do firmy szkoleniowej.
Tak jak Cytrynka napisała - to jest moja praca, nie mam innej :-). Poszłabym z torbami, gdybym pracowała za darmo. Jeśli maluję swoje kolezanki na jakieś imprezy to tez się rozliczamy normalnie. Żeby nie było "długów wdzieczności" czy dziwnej atmosfery.
Natomiast, jak pisałam wcześniej, pomyślę może o jakimś konkursie w przyszłości. I może będzie do wygrania szkolenie.
Więc prosze się nie bulwersować :-), że w wątku o koleżeńskiej pomocy pojawiają się przy okazji jakies ceny czy linki. Mogę nic nie pisać. Bo mam to do siebie, że jak się rozgadam lub rozpiszę, to dużo.
Tak jak Cytrynka napisała - to jest moja praca, nie mam innej :-). Poszłabym z torbami, gdybym pracowała za darmo. Jeśli maluję swoje kolezanki na jakieś imprezy to tez się rozliczamy normalnie. Żeby nie było "długów wdzieczności" czy dziwnej atmosfery.
Natomiast, jak pisałam wcześniej, pomyślę może o jakimś konkursie w przyszłości. I może będzie do wygrania szkolenie.
Więc prosze się nie bulwersować :-), że w wątku o koleżeńskiej pomocy pojawiają się przy okazji jakies ceny czy linki. Mogę nic nie pisać. Bo mam to do siebie, że jak się rozgadam lub rozpiszę, to dużo.
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
To jeszcze dodam, ze koszt jednodniowego szkolenia, ktore moze byc nawet w Waszych domach, to koszt ok 250 zl od osoby.
Na takie szkolenia tez zapraszam-i do Gdanska (Zaspa) i do Bytowa-w zaleznosci od terminu:)
oczywiscie nasza firma jest otwarta na propozycje i ew. znizki dla przyjaciol/rodziny itp
Zapraszam:)
http://www.alterapars.pl
Na takie szkolenia tez zapraszam-i do Gdanska (Zaspa) i do Bytowa-w zaleznosci od terminu:)
oczywiscie nasza firma jest otwarta na propozycje i ew. znizki dla przyjaciol/rodziny itp
Zapraszam:)
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl
wizaż-szkolenia www.alterapars.pl
wizaż-szkolenia www.alterapars.pl
Justyna rozumiem ze cena 500 za nauke makijazu to poprostu cena z twojego cennika a
le sadze ze dla sporej czesci z nas wydanie 500 zł akurat na makijaz to raczej sie nie miesci w budzeci
co do kursu na pewno ciekawy ale ja osobiscie a mysle ze jeszcze kilka osób na forum chciałoby po prostu podszkolic swoj makijaz a nie od razu zmieniac cały wizaż...
a moze pomysl o jakiejs usłudze z makijazu "last minute" dla forumek w momencie kiedy i tak nie masz innych zleceń ....
le sadze ze dla sporej czesci z nas wydanie 500 zł akurat na makijaz to raczej sie nie miesci w budzeci
co do kursu na pewno ciekawy ale ja osobiscie a mysle ze jeszcze kilka osób na forum chciałoby po prostu podszkolic swoj makijaz a nie od razu zmieniac cały wizaż...
a moze pomysl o jakiejs usłudze z makijazu "last minute" dla forumek w momencie kiedy i tak nie masz innych zleceń ....
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
Aga ja tez chetnie bym sie gdzies spotkała na kawie podszkolic makijaż ale obaiam sie że byłoby to zbyt masowe wykorzystywanie Agusi bo z tego co zrozumiałam to oferowała ona pomoc na zasadzie koleżeńskiej znajomosci..
a moze Agusia pomysli o jakimś biznesie szkoleniowym w mozliwych do przyjecia cenach :)
a moze Agusia pomysli o jakimś biznesie szkoleniowym w mozliwych do przyjecia cenach :)
danag - cena 500 zł nie jest ceną za naukę makijażu. Pisałam wczesniej, co sie mieści w tej usłudze ;-). Mam w cenniku pozycję: makijaż instruktażowy dwie wersje (dzienna, wieczorowa) i to jest 200 zł. Jeśli już piszemy o cenniku.
Moja praca to makijaże, usługi związane ze stylizacją, analiza kolorystyczną, szkolenia z tego zakresu. I tak się dobrze w tym roku składa, że do końca roku tak naprawdę nie mam prawie żadnego wolnego weekendu (mówię tu też o niedzielach), więc nie jest tak, że nie mam zleceń.
Ile miałby kosztować taki "last minute"? Pytam całkiem serio. Myślę, że nie wazne ile by kosztował i tak by nie było ok ;-).
Dlatego raczej swojego cennika nie będę zmieniała. Mogę Wam pomóc poradami, pewnie zrobię konkurs z nagrodą instruktaż makijażu, ewentualnie z chęcią wymienię się usługami :-). Zapraszam do przyszpilonego wątku konkursowego - jutro rozdanie nagród :-).
Moja praca to makijaże, usługi związane ze stylizacją, analiza kolorystyczną, szkolenia z tego zakresu. I tak się dobrze w tym roku składa, że do końca roku tak naprawdę nie mam prawie żadnego wolnego weekendu (mówię tu też o niedzielach), więc nie jest tak, że nie mam zleceń.
Ile miałby kosztować taki "last minute"? Pytam całkiem serio. Myślę, że nie wazne ile by kosztował i tak by nie było ok ;-).
Dlatego raczej swojego cennika nie będę zmieniała. Mogę Wam pomóc poradami, pewnie zrobię konkurs z nagrodą instruktaż makijażu, ewentualnie z chęcią wymienię się usługami :-). Zapraszam do przyszpilonego wątku konkursowego - jutro rozdanie nagród :-).
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
Justyna nie wiem ile miałby kosztowac : "last minute" to Twoj cennik ale wiem ze prowadząc działalnosc sa takie okresy ze wykonuje prace za pół ceny ktora bym zainkasował kiedy indziej
takie sa realia ze nie kazdego klienta stac aby zaplałacic pełna cene i czasem opłaca sie dac spory rabat aby miec prace
ale moze u Ciebie jest inaczej jesli tak to gratuluje :)
a last minute to całkiem sensowna oferta ( mogłabys sie nawet umowic ze razie otrzymania normalnego zlecenia w tym terminie zlecenie "last minute" ulega przesunieciu na inny termin ) a moze znalezli by sie klienci zainteresowani "last minute" którzy nie byliby twoimi klientami w innej sytuacji a ty miałabys dodatkowe zlecenie..
ale to tylko moja propozycja
ostanio słyszałam ze Lufthansa zapoponowała klientom last minute na zasadzie lecisz nie wiadomo gdzie ale tam gdzie polecisz bedzie daleko egzotycznie a cena lotu została znacznie obnizona ( nie pamietam teraz kwoty) - bardzo ciekawa oferta dla których miejsce podrózy nie ma az takiego znaczenia - a interesuje ich ekscytujaca podróz - no a Lufthansa zatyka w ten sposób dziury w swoich samolotach...
takie sa realia ze nie kazdego klienta stac aby zaplałacic pełna cene i czasem opłaca sie dac spory rabat aby miec prace
ale moze u Ciebie jest inaczej jesli tak to gratuluje :)
a last minute to całkiem sensowna oferta ( mogłabys sie nawet umowic ze razie otrzymania normalnego zlecenia w tym terminie zlecenie "last minute" ulega przesunieciu na inny termin ) a moze znalezli by sie klienci zainteresowani "last minute" którzy nie byliby twoimi klientami w innej sytuacji a ty miałabys dodatkowe zlecenie..
ale to tylko moja propozycja
ostanio słyszałam ze Lufthansa zapoponowała klientom last minute na zasadzie lecisz nie wiadomo gdzie ale tam gdzie polecisz bedzie daleko egzotycznie a cena lotu została znacznie obnizona ( nie pamietam teraz kwoty) - bardzo ciekawa oferta dla których miejsce podrózy nie ma az takiego znaczenia - a interesuje ich ekscytujaca podróz - no a Lufthansa zatyka w ten sposób dziury w swoich samolotach...
To całkiem blisko mnie.
Ja jestem z Gdyni :)
Mogłybysmy umówić się na herbatkę i ciasteczka + porady i nauka makijażu?
Może jakieś inne kobietki z naszych okolic byłyby zainetresowane? :)
Ja jestem z Gdyni :)
Mogłybysmy umówić się na herbatkę i ciasteczka + porady i nauka makijażu?
Może jakieś inne kobietki z naszych okolic byłyby zainetresowane? :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Nawet nie wiedziałam, że mój wątek będzie taki chodliwy :)
Ja bardziej myślałam o jakimś forumowym koleżenskim spotkaniu, właśnie przy kawie i ciachu ;)
500 zł niestety to dla mnie kosmos ;( jeżeli chodzi mi bardziej o makijaż codzienny niż jakiś wizytowy.
Wiem, że dziewczyny z tego żyją ale nie wszystkie stać na takie frykasy :(
Ale spotkanko towarzyskie jak najbardzej.
Jak się wykurujemy ( dzieci mają zapalenie oskrzeli, mąż coś z zatokami a ja mam gardło zawalone i wszyscy jesteśmy na antybiotyku) to zgadam się z AgusiąGda i wtedy zapraszam do siebie :)
Ja mieszkanie mogę udostępnić bo mam 3 pokoje więc jakoś się pomieścimy :)
A kawkę zawsze mam i ciacho też jakieś upiekę :)
Tlko czy Agi nie przerazi taka ilość kobitek ??
Ja bardziej myślałam o jakimś forumowym koleżenskim spotkaniu, właśnie przy kawie i ciachu ;)
500 zł niestety to dla mnie kosmos ;( jeżeli chodzi mi bardziej o makijaż codzienny niż jakiś wizytowy.
Wiem, że dziewczyny z tego żyją ale nie wszystkie stać na takie frykasy :(
Ale spotkanko towarzyskie jak najbardzej.
Jak się wykurujemy ( dzieci mają zapalenie oskrzeli, mąż coś z zatokami a ja mam gardło zawalone i wszyscy jesteśmy na antybiotyku) to zgadam się z AgusiąGda i wtedy zapraszam do siebie :)
Ja mieszkanie mogę udostępnić bo mam 3 pokoje więc jakoś się pomieścimy :)
A kawkę zawsze mam i ciacho też jakieś upiekę :)
Tlko czy Agi nie przerazi taka ilość kobitek ??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
heh :P no właśnie trochę wpadłam w popłoch ;)
ale spokojnie - damy radę :)))
jeśli chcecie po prostu nauczyć się malować - żeby to miało ręce i nogi - to pomogę :] pod warunkiem, że nie rozmawiamy o profesjonalnym makijażu - bo jak już wyżej pisałam zrobiłam ostre porządki wśród swoich kosmetyków i została gdzieś tak 1/5 ;) także nie mam podkładu(a tym bardziej różnych odcieni do zabawy w modelowanie owalu itp.) - bo nie używam :P kolory cieni mam pod siebie ;) (inne 2 dni temu poszły do śmieci)
ale jak poprzywozicie co macie - to coś z tym zrobimy ;)
jestem kosmetyczką(bez specjalizacji z wizażu) :P praktycznie nigdy nie pracującą w zawodzie :P (nie licząc pół roku praktyk)
zawsze lubiłam robić makijaże :)
więc może jakoś damy radę ;)
ale spokojnie - damy radę :)))
jeśli chcecie po prostu nauczyć się malować - żeby to miało ręce i nogi - to pomogę :] pod warunkiem, że nie rozmawiamy o profesjonalnym makijażu - bo jak już wyżej pisałam zrobiłam ostre porządki wśród swoich kosmetyków i została gdzieś tak 1/5 ;) także nie mam podkładu(a tym bardziej różnych odcieni do zabawy w modelowanie owalu itp.) - bo nie używam :P kolory cieni mam pod siebie ;) (inne 2 dni temu poszły do śmieci)
ale jak poprzywozicie co macie - to coś z tym zrobimy ;)
jestem kosmetyczką(bez specjalizacji z wizażu) :P praktycznie nigdy nie pracującą w zawodzie :P (nie licząc pół roku praktyk)
zawsze lubiłam robić makijaże :)
więc może jakoś damy radę ;)
ja kiedys mialam sporoo kosmetykow i malowalam sie duzo ale teraz mam ich znikome ilosci :) ale ciacho tez zrobie
a wogole to zanim ojka sie wykuruje moze ktoras mialaby ochote na spotkanie rowniez przy kawusi i pogaduchach ogolnie pielegnacyjnych bo akurat przyznam ze kosmetyka naturalna to min moj konik ;) wiec zapraszam np do siebie :)
a potem skoro ojka zapraszala to spotkamy sie u ojki :)
a wogole to zanim ojka sie wykuruje moze ktoras mialaby ochote na spotkanie rowniez przy kawusi i pogaduchach ogolnie pielegnacyjnych bo akurat przyznam ze kosmetyka naturalna to min moj konik ;) wiec zapraszam np do siebie :)
a potem skoro ojka zapraszala to spotkamy sie u ojki :)
ło jeny, ale się wątek rozwinął! :]
to może niech kobitki, które użyczą lokalu napiszą w jakich dniach/godzinach im pasuje
a te, które chcą wpaść niech zaproponują, z czym przyjadą ;)
to może niech kobitki, które użyczą lokalu napiszą w jakich dniach/godzinach im pasuje
a te, które chcą wpaść niech zaproponują, z czym przyjadą ;)
tylko jak ktoś chce przywieźć słodycze, to pamiętajcie, że dzieci się nie liczą :P
jak to dobrze, że nie jestem sama z tym problemem:):):) ostatnio też sporo myślę o tym, żeby się doszkolić, bo buzia jakoś młodsza się nie robi:)
jeśli mogłabym dołączyć do dziewczyn z Gdańska to chętnie upiekę ciacho, lub przygotuję coś innego do tej kawki (lub też w inny sposób się zrewanżuję)
proszę Was o info np na maila jeśli grupa nie zrobiła się jeszcze "zbyt duża":)
jeśli mogłabym dołączyć do dziewczyn z Gdańska to chętnie upiekę ciacho, lub przygotuję coś innego do tej kawki (lub też w inny sposób się zrewanżuję)
proszę Was o info np na maila jeśli grupa nie zrobiła się jeszcze "zbyt duża":)
może któraś z pań się zdecyduje na jednodniowy kurs autowizażu
http://www.alterapars.pl/jednodniowy-kurs-autowizau
http://www.alterapars.pl/jednodniowy-kurs-autowizau
Witam serdecznie:)
W imieniu moich kontrahentów serdecznie zapraszam wszystkie Panie na promocję która odbędzie się w Galerii Manhatan 04.11.2010.
Zapraszamy na bezpłatny makijaż okolicznościowy i porady z zakresu wizażu.
Makijaż i porady będą wykonywane przez:
Justynę Jazgarską
http://www.justyna-art.pl
Arletę Kopczyńską
W imieniu swoim i dziewczyn serdecznie zapraszam!
W imieniu moich kontrahentów serdecznie zapraszam wszystkie Panie na promocję która odbędzie się w Galerii Manhatan 04.11.2010.
Zapraszamy na bezpłatny makijaż okolicznościowy i porady z zakresu wizażu.
Makijaż i porady będą wykonywane przez:
Justynę Jazgarską
http://www.justyna-art.pl
Arletę Kopczyńską
W imieniu swoim i dziewczyn serdecznie zapraszam!
http://fifitravel.pl/
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000787572127
Promocja będzie w godzinach 13-18 (może dłużej - zależy od tego jak dużo będzie tego dnia klientów).
Jeśli chodzi o szczegóły, wyżej wymienione wizażystki będą bezpłatnie wykonywać makijaż okolicznościowy wszystkim chętnym Paniom. Oprócz tego, będzie można uzyskać porady na tematy wizażowe.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o szczegóły, wyżej wymienione wizażystki będą bezpłatnie wykonywać makijaż okolicznościowy wszystkim chętnym Paniom. Oprócz tego, będzie można uzyskać porady na tematy wizażowe.
Pozdrawiam
Zapraszam na indywidualne lub grupowe kursy makijażu! Dojeżdżam do klientek do domu lub organizuje spotkania grupowe w Sopocie. szczegóły http://www.ajs-visage.pl lub numer 668310432. Ceny przy grupowych spotkaniach zaczynają się od 60zł/osoby :)
Robię zabiegi kosmetyczne w atrakcyjnych cenach.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/mikrodermabrazja-odswiezenie-skory-przed-slubem-promocja-ogl5063554.html
Przy okazji mogę podszkolić w zakresie wizażu lub stylizacji.
kosmetolog2012@02.pl
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/mikrodermabrazja-odswiezenie-skory-przed-slubem-promocja-ogl5063554.html
Przy okazji mogę podszkolić w zakresie wizażu lub stylizacji.
kosmetolog2012@02.pl
Witam
Ja również uczę makijażu, cena sesji 1,5 godz 60zł, lekcja jest indywidualna.mogę również dojechać do klientki.
Moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/
Ja również uczę makijażu, cena sesji 1,5 godz 60zł, lekcja jest indywidualna.mogę również dojechać do klientki.
Moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/
http://www.szajner-konsultant.pl/
Wraz z zespołem wizażystek organizujemy darmowe szkolenia wizażu. Nauczysz się dobrać podkład idealny do Twojej karnacji. Ponadto poznasz proste a zarazem skuteczne techniki makijażu oka. Wejdź na stronę i napisz!
Wraz z zespołem wizażystek organizujemy darmowe szkolenia wizażu. Nauczysz się dobrać podkład idealny do Twojej karnacji. Ponadto poznasz proste a zarazem skuteczne techniki makijażu oka. Wejdź na stronę i napisz!
Zapraszam na indywidualną naukę makijażu. Profesjonalnie.
Nauczę Cię:
- samodzielnie wykonywać makijaż, podkreślając atuty twojej urody (analiza budowy twarzy, ustalenie jej zalet i wad oraz sposoby korekty, dobór podkładu i korektora oraz korygowanie niedoskonałości cery,nauka modelowania twarzy-róż i puder, podkreślanie atutów urody - brwi (kształt), oczy, usta, róż. )
- dobiorę indywidualną kolorystykę kosmetyków kolorowych niezbędnych do makijażu dziennego i wieczorowego,
- wyjawię sekrety podstawy demakijażu i pielęgnacji cery,
- nauczę jak makijaż dzienny,przekształcić tak aby stał się makijażem wieczorowym
Nauczę Cię:
- samodzielnie wykonywać makijaż, podkreślając atuty twojej urody (analiza budowy twarzy, ustalenie jej zalet i wad oraz sposoby korekty, dobór podkładu i korektora oraz korygowanie niedoskonałości cery,nauka modelowania twarzy-róż i puder, podkreślanie atutów urody - brwi (kształt), oczy, usta, róż. )
- dobiorę indywidualną kolorystykę kosmetyków kolorowych niezbędnych do makijażu dziennego i wieczorowego,
- wyjawię sekrety podstawy demakijażu i pielęgnacji cery,
- nauczę jak makijaż dzienny,przekształcić tak aby stał się makijażem wieczorowym
V-ce mistrzyni Polski w makijażu 2012
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
www.mm-makeup.pl
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
www.mm-makeup.pl
To znowu ja - tym razem zalogowana ;-).
Jeśli byście się przypadkiem zorganizowały na wspólne malowanki, to mogłabym wpaść i zrobić Wam fotoreportaż z tej akcji ;-).
Na naukę malowania się nie piszę, ale zdjęcia z przyjemnością porobię (oczywiście, jeśli potem będę mogła wrzucić na www - Wy też otrzymacie foty).
Pozdrawiam!
Jeśli byście się przypadkiem zorganizowały na wspólne malowanki, to mogłabym wpaść i zrobić Wam fotoreportaż z tej akcji ;-).
Na naukę malowania się nie piszę, ale zdjęcia z przyjemnością porobię (oczywiście, jeśli potem będę mogła wrzucić na www - Wy też otrzymacie foty).
Pozdrawiam!
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
Witam drogie koleżanki. Organizuję jednodniowe, grupowe (max 5 osób) trwające kilka godzin kursy makijażu (dzienny+wieczorowy). Posiadam dyplom wizażystki i choć już nie pracuję w zawodzie maluję i uczę wciąż często :-) Cena od osoby to 100pln (w niej dostaniecie książeczkę podsumowującą to, czego nauczycie się na zajęciach, praktyczne wskazówki i tricki makijażystów, kawę, herbatę, zimne napoje i coś 'do kawy'). Spotkania odbywają się w soboty, w Gdańsku Wrzeszczu. Chętnych i mających pytania zapraszam do kontaktu na adres e-mail: pamika82@gazeta.pl
Pozdrawiam serdecznie,
Paulina
Pozdrawiam serdecznie,
Paulina
Jeśli chodzi o naukę makijażu to mogę polecić wam bardzo przydatny artykuł https://www.cebeji.com/comment-reussir-son-maquillage/ . Dowiecie się tutaj jak można dobrze wykonać bardzo ładny makijaż