Widok
Nauka pływania dla dzieci
Byłam klientką Argonaut 2x, z przerwami, najpierw na ciążę potem ze względów zdrowotnych musiałam zrezygnować (unieruchomienie w gipsie)- piszę o tym bo jest ważne w dalszej części opinii. Otóż kilka dni temu zadałam pytanie mailowo o naukę pływania dla trzylatka, dostałam maila zwrotnego, wybrałam termin i chciałam telefonicznie "dograć" szczegóły. Odebrał Tomasz "Burak" Dobroczek, usłyszałam mądralę z kompleksami. umówienie się na gówniany basen graniczyło z cudem, umówienie sie na basen było trudniejsze niż umówienie się na audiencję u Papieża Franciszka! Dobroczek to cham i prostak o wybujałym ego!na moją uwagę ze byłam już klientką argonautu, Dobroczek stwierdził że po rozmowie ze mną to on już wie dlaczego jestem "byłą" klientką. Od wielu lat w internecie pojawiają się niepochlebne o nim opinie, a jednak On nadal prosperuje! jakim cudem?
Dowiadywałam się w UOKIKU jakie mam prawa, Pani tam pracująca dała mi kilka wskazówek z których zamierzam skorzystać. Zaznaczam że nie jest to pierwszy raz kiedy Dobroczek mnie obraził. Tym razem to przegiął.
Znam 8 osób które korzystało z usług Argonautu, żadna z tych osób nie jest zadowolona- to skąd te dobre opinie? sam je fabrykuje?
Dowiadywałam się w UOKIKU jakie mam prawa, Pani tam pracująca dała mi kilka wskazówek z których zamierzam skorzystać. Zaznaczam że nie jest to pierwszy raz kiedy Dobroczek mnie obraził. Tym razem to przegiął.
Znam 8 osób które korzystało z usług Argonautu, żadna z tych osób nie jest zadowolona- to skąd te dobre opinie? sam je fabrykuje?
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Nauka pływania
poziom nauczania: 1
klimat: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
No niestety to prawda, też przeszedłem atak psychoagresji jako Klient.....Od tamtej pory odradzam wszystkim korzystanie z usług tej firmy, z uwagi własnie na niezrównoważonego właściciela. Jakby była jakaś akcja protestowa, to się zgłaszam, bo szkoda, że kolejni niewinni ludzie, muszą przez to przechodzić.
No możemy coś zorganizować, tym bardziej że na basenie na Chełmie mają praktycznie monopol, a zależy mi aby tam chodzić bo tam mam najbliżej. A swoją drogą to ciekawe że w dobie wolnego rynku ktoś tak nieprzyjemny jak dobroczek nadal się trzyma! na pewno nie są dobrzy bo wiecznie można przeczytać na nich skargi o tej samej treści: niedopowiedzenia na gruponach i chamskie zachowanie właściciela!