Widok

Nautilius - Jelitkowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktokolwiek slyszal o tym miejsu?? Czy ktokolwoiek ma jakies namiary???

dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest przy samej promenadzie jak idziesz z zaspy w strone sopotu:)

image
www.nautilus.gda.pl

image
dziekuje Ci bardzo :)))))))))))

buzka

nie ma problemu... powodzenia z poszukiwaniem knajpki;)

image
podnosze watek,
czy ktos ma jakies informacje/opinie na temat wesela w tym lokalu?

dziekuje
pytajacy
ja byłam tam na weselu kolezanki, gorąco, beznadziejna klima, otwarte drzwi na pasaz , przez ktore ciagle ktos obcy zaglądał, ciemno, mała sala do tanczenia, jedzenie kiepskie, a stolik z rybami ladnie wyglądał.. za to smierdziało od niego na 3 metry nieswierzymi rybami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani Kajo.
Ja tez tam bylem raz na weselu,prawdopodobnie tym samym co Pani
ale o ile sobie przypominam to jedzenie bylo dosc dobre-stolik
z rybami piekny a od tanczacych Pan jechalo cos w zapachu ryb czyzby byly wczorajsze?
Ja byłam ostatnio na imprezie w Nautilusie.Ogólne wrażenie dobre.Smaczne jedzenie,przynajmniej na tej imprezie z gatunku bardziej exlusiw:-)ładnie udekorowane dania,barek do zamawiania drinków.Do tańczenie mało miejsca,ale kto chce tańczyć to zawsze sobie znajdzie miejsce:-)Minusem było to,że mnóstwo osób podchodziło i zaglądało w szyby także wszystko działo się tak jakby na forum turystów:-)łazienki bardzo czyściutkie i pachnące tylko zamki były popsute:-)Wystrój typowo marinistyczny-rybki,muszelki i te klimaty:-)Na mój gust dużego wesela w tym miejscu to nie urządzisz.Aha,przystojni i sympatyczni kelnerzy:DPozdrawiam.
nie chodze tam odkad zanjomy tam pracowal. kucharzy traktuje sie tam okropnie, nawet kanapki swoje musza miec.
Ja miałam w planie tam robic wesele ale jak pani nam powiedzial że oni to tylko szwedzki stół maja-innej opcji nie ma- i podała cene za osobę to podziękowałam ;] bo jak na weselu mozna zrobić szwedzki stół?? ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No na tej imprezce co ja byłam oprócz szwedzkiego stołu podawano także gorące dania:-)
Najlepiej to niech kucharze przyjada na wyspy i pracuja za 150 funtow na tydzien to im nawet na kanapki nie wystarczy
janusz=franek??? zabawne, sam sie osmieszasz chlopie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Jelitkowo

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

do góry