Widok

Navigacja Oryginalna Nokia 500 Stan Idealny- Dowód zakupu 1100 zł

Navigacja Oryginalna Nokia 500 Stan Idealny- Dowód zakupu 1100 zł
Sprzedam uzywana w stanie idealnym Navigacje Nokia 500. Navi z mapami na Cały świat. Mapy obejmują już nowe drogi oraz te,które niebawem powstaną.
Navi wielofunkcyjna: przeglądanie zdjęć, oglądanie filmów- sterowniki zamontowane, sprzęt głośnomówiący, wybieranie głosowe, wybieranie z Navi i dzwonienie z kontaktów z telefonu, system FM czyli odtwarzanie stacji radiowych poprzez głośniki z navi,wiele innych funkcji.
Navi od poczatku posiada przyklejona przeze mnie folie ochronna i trzymana w pokrowcu, ktory zalaczam.
Do navi przynalezy trzymak oryginalny do szyby na prosty patent ssacy.
Same mapy i aktualizacja kosztowaly mnie 300 zl.
Tylko powazne oferty.Minimalna cena to 500 zl i ani grosza nizej. Najwyzej nie sprzedam.
Kontakt pod adresem mail: marta_klawik@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

osobiście kupiłem ją za 150 zł !!! kobieto - to model sprzed 8 lat !!!

masz ludzi za idiotów? może wejdz i zobacz na aukcjach za ile to lezy....współczuję rozumku. lepiej zostaw dla siebie i się nie ośmieszaj.

Baranku...jak nie chcesz to nie kupuj i nie komentuj..jak kupiles to po co sie udzielasz bezsensownie....i niepotrzebnie sie dusisz!!!Jak ktos sprzedal za 150 zl to jego problem...nie moj!
Tak na marginesie moj model jest sprzed 4 lat...Wnosze po komentarzu, ze Ty oszolomie nie masz rozumu!!!

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

do góry